To je to što me zanima!

Netaknuta mreža Barcelone: Valdez 787 minuta bez gola

Golman Barce, Victor Valdez mogao bi u utorak oboriti klupski rekord, ako protiv Viktorie Plzen ne primi gol. Izdržao je već 787 minuta. Treba mu još 38 za rekord
Vidi originalni članak

Opće je poznato da Barcelona voli rekorde i da za Barcelonu očito igraju rekorderi. Novo ime u analima katalonske momčadi moglo bi biti ono Victora Valdesa.

Naime golman 'blaugrana' već 787 minuta nije primio gol. Kako bi ušao u povijest kluba mrežu mora sačuvati još svega jedno poluvrijeme. Tek 38 minuta dijeli ga od rekorda Miguela Reine.

Otac Pepea Reine za Barcelonu je branio od 1966. do 1973., a u posljednjoj sezoni na vratima Katalonaca izdržao je čak 824 minute bez primljenog pogotka.

Valdez nije primio gol od 5.kola Primere, kada mu je u susretu Barcelone i Valencije uspio zabiti Pablo Hernandez.Nitko nakon njega, od Atletico Madrida, Sportinga, Seville, Mallorce, preko Granade i Racinga pa sve do momčadi Lige prvaka, BATE-a i Viktorije Plzen, nije uspio načeti Valdesovu mrežu.

Valdes je čak 813 minuta uspio obraniti svoj gol na domaćem terenu. Na Camp Nou posljednji klub koji je uspio zabiti Valdesu je današnji drugoligaš Almeria.

Valdes mora izdržati još samo jedno poluvrijeme, a do tada se može naslađivati drugim rekordom kojeg je oborio. U posljednjem kolu Primere, protiv Mallorce, Valdes je upisao svoj 422. nastup u dresu španjolskog prvaka i tako zauzeo peto mjesto na ljestvici igrača s najvećim brojem nastupa za katalonski klub.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Man_Utd_Forever 30.10.2011.

    Tlatane evo ti drustva :D

  • darkorm 30.10.2011.

    pa zar nije primio 2 gola od Reala u superkupu,na Ncampu?

  • blaugrana1899 30.10.2011.

    samo još jedan dodatan motiv da gaze sve pred sobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare