To je to što me zanima!

Neuer otvoreno: Živcira me, takav Bayern ja ne poznajem

Bayernovu kapetanu ugovor istječe sljedećeg ljeta i navodni je spor bilo trajanje novog. Minhenski je klub nudio još dvije, ali Neuer je htio nešto više. Međutim, to, kako tvrdi, nije razlog
Vidi originalni članak

Hansi Flick ostat će trener Bayerna do 2023. godine, na isto vremensko razdoblje potpisao je i Thomas Müller, no pregovore s Manuelom Neuerom Bavarci još uvijek nisu završili na zadovoljstvo obje strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bayernovu kapetanu ugovor istječe sljedećeg ljeta i navodni je spor bilo trajanje novog. Minhenski je klub nudio još dvije, ali Neuer je htio nešto više. Međutim, to, kako tvrdi, nije razlog.

- Posve mi je jasno da ne mogu uvjeriti klub u takav ugovor o kakvom se priča. S 34 godine ne mogu predvidjeti kakav ću biti s 39 i to što se piše u javnosti nema smisla - rekao je Neuer za Bild. 

- Živcira me to što su uvijek naši razgovori bili u tajnosti, ništa nikada nije procurilo. Sada detalji konstantno cure u medije, a često nisu točni. Takav Bayern ne poznajem.

NEMA DOGOVORA Puca ljubav u Bayernu? Neuer želi jedno, Bavarci nude drugo

I iz ovih se riječi može iščitati da njihova ljuba definitivno više ne cvijeta kao nekada. Neuer će od sljedeće sezone imati konkurenciju u Alexanderu Nübelu (23), kojemu je Bayern obećao nekoliko utakmica.

- Nisam s time upoznat. Takva su obećanja riskantna jer trener je uvijek tu uključen i time mu ne činite uslugu. Mislim da si treneri koji vode klubove poput Bayerna ne bi dopustili da im govore tko će igrati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nepredvidljiv72 19.04.2020.

    On je golman koji je promijenia poziciju modernog golmana,a to je golman i liber, trenutno ter stegen u repki ispred njega,al u bayernu on po meni jos 2 godine moze biti 1. golman bez pardona.

  • zabava 19.04.2020.

    legenda! On je podigao poziciju golmana na jedan apsolutno novi nivo i svaka mu čast što je sve napravio u karijeri. Što je je sad je u godinama već ali po meni on može još dvije godine biti prvi golman u Bayernu što se pak ne bi moglo reći za reprezentaciju jer Ter Stegen je u najboljim godinama i ima bolje reflekse i zaslužio je biti prvi golman ali postoji jedna činjenica koju malo tko zna. Inače Ter Stegen je u jednom intervjuu rekao da je njemu nogomet samo posao i da o nogometu misli samo kada je na treninzima ili na utakmici dok je Manuel Neuer izjavio da gotovo nema sporta koji prati u slobodno vrijeme osim nogometa, a usput iako on to nije rekao sasvim je jasno da je uloga golmana preko njega dobila novu težnju.

  • NIKE 19.04.2020.

    Sve je osvojio, od kluba do repke, i kapetansku traku je dobio što je znak da ga respektiraju, ne znam što se žali. Čovjek je u godinama, i refleksi nisu na razini kao jednom Ter Stegenu ili Oblaku, no sve je to prirodno i normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare