To je to što me zanima!

Neuer vs. Lampard: Legenda Chelseaja sanja nepriznati gol

Prvi put nakon osmine finala Svjetskog prvenstva 2010. Lampard i Neuer bit će na suprotnim stranama. Čak je i njemački golman priznao da su Englezi bili oštećeni
Vidi originalni članak

Najveći skandal na SP-u 2010. bio je nepriznati gol Franka Lamparda protiv Njemačke. Lopta je bila pola metra iza Neuerovih leđa.

- Shvatio sam da je lopta u golu, ali sam reagirao kao da ništa nije bilo. Brzo sam uzeo loptu i ispucao je da sudac ništa ne posumnja - prisjetio se situacije iz osmine finale SP-a u Južnoafričkoj Republici Manuel Neuer i dodao:

- Poslije sam u sobi za dopinšku kontrolu pogledao snimku. Englesku su zaista teško oštetili.

Njemačka je pobijedila 4-1, ali da je sudac Englezima priznao taj Lampardov gol, u tom trenutku bilo bi 2-2.

- Ne mogu vjerovati da Larrionda i njegov pomoćnik to nisu vidjeli. To je skandalozno. Vrijeme je da suci dobiju pomoć tehnologije. Ovako se više ne može - govorio je tad Frank Lampard.

Novi susret Neuera i Lamparda vidjet ćemo sutra u finalu Lige prvaka. Mogli bi se naći oči u oči ako za Chelsea bude dosuđen penal. Lampard je nekoliko puta rekao kako još često sanja utakmicu iz Južne Afrike. Neispunjena želja mu je zabiti gol Neueru. Kakav bi to bio revanš ako bi to uspio u finalu Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Notorious Nike 18.05.2012.

    na tom prvenstvu jedva su pobjedili slovence, tolko o njihovoj igri i formi na tom sp-u

  • erosonogsvijeta 18.05.2012.

    ma i da je priznat gol englezi bi ispali ,na tom prvenstvu su igrali ko varazdin od pocetka su se mucili prvo sa amerima i onda zasluzeno ispali..imperijalisticke pi*de

  • to jeee 18.05.2012.

    Ali što je je,Njemci su tad rasturali,po meni tad naljepši nogomet..Žao mi je što nisu osvojili,gaze Engleze,Argentince po par razlike i onda dođe Španjolska koja nije igrala tako atraktivan nogomet,tj nisu im bili takvi rezultati,nego sve po 1-0 i pobjede ih...Za mene su oni nesuđeni prvaci SP 2010 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare