To je to što me zanima!

Strašna glupost: Glumio avion pa se narugao tragediji Chapea

ŠTO REĆI? Koju poruku poslati? Mnogi se pitaju što je s glavom navijača urugvajskog Nacionala koji je za vrijeme utakmice protiv Chapecoensea nakon gola svoje momčadi gestom ismijao veliku tragediju
Vidi originalni članak

Stanoviti Nicolas Correa ovih je dana često spominjan diljem južnoameričkih medija. Riječ je o urugvajskom nogometnom fanatiku te navijaču tamošnjeg Nacionala koji je prije šest dana pobijedio u gostima kod brazilskog Chapecoensea 1-0 u sklopu Copa Libertadoresa.

Kad je Romero doveo u vodstvo goste, Correa je napravio sramotan potez i narugao se Brazilcima odvratnom imitacijom aviona.

VIDEO

To je naišlo na zgražanje nogometnog svijeta.

- Želim se ispričati svim ljudima u Brazilu, Chapecoenseu i Nacionalu. Nacional je moj klub i ja sam napravio nešto krivo. Jako mi je žao, i meni i kolegi do mene. Kajem se zbog toga i povrijedio sam kluba te zaslužujem kaznu - skrušeno je sipao Nicolas nakon što su ga svi osudili.

Nacional nije dugo čekao, spucao je kaznu Correi i stavio ga na tzv. crnu listu. Sada on više neće moći na stadion kluba kojeg obožava.

Nicolas je, unatoč nevjerojatnoj gluposti, pronašao i neka opravdanja.

- Vrijeme je bilo teško, vani je bilo užasno vruće. Chapeovi navijači su nas i vrijeđali još ranije i po tome smo ih zapamtili. To me dovelo do moje geste. Dobio sam čak i prijetnje, kao da sam nekog silovao ili ubio - požalio se Nicolas za kraj.

NA DANAŠNJI DAN Sjećanje na Chape: Prošla je godina puna suza, patnje, tuge

Podsjećamo, 28.. studenoga 2016. brazilska je momčad letjela na utakmicu u Kolumbiju, pilot je ostao bez goriva, avion se srušio, a život je izgubilo 71 putnik, među kojima novinari, nogometaši, članovi kluba, posada...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dado73 07.02.2018.

    Nogometaši su kako kod nas , tako i u svijetu mahom neškolovani ljudi (čast izuzecima) i on jednostavno nije učen , a ni odgojen da bi znao poštovati drugog čovjeka , narod ili njihove tragedije. Možda mu nije ni za zamjeriti....

  • 07.02.2018.

    U glavi kikiriki

  • 78fernandes 07.02.2018.

    Ima takvih pacijenata i ovdje na portalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare