To je to što me zanima!

Neviđeni spektakl u Engleskoj: Sedam golova uz dva preokreta

'SVRAKE' I 'KANARINCI' Palo je sedam golova u 90 minuta uz dva preokreta, dok je posebno čudesan bio onaj domaćih doslovno u posljednjim sekundama
Vidi originalni članak

Prošle sezone bili su članovi Premiershipa, a od ove jeseni tabore u Championshipu. Newcastle i Norwich u velikoj su borbi za povratak u elitno društvo i poslije premijernih deset kola u drugom rangu može se konstatirati da im ide sasvim solidno. 'Kanarinci' su trenutno drugi, dok 'svrake' imaju samo bod manje od njih na trećoj poziciji.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

No, to je moglo biti itekako drugačije jer jučer su na St.James Parku derbi druge lige odigrali baš ova dva kluba. Palo je sedam golova u 90 minuta uz dva preokreta, dok je posebno čudesan bio onaj domaćih doslovno u posljednjim sekundama.

Povele su 'svrake' golom svog najubojitijeg ofenzivca Dwighta Gaylea u 24. minuti, da bi Graham Dorrans izjednačio iz penala u 44. S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, a šok kasnog izjendačenja pogubno je djelovao na domaće pa su se do 69. minute našli na 'minus dva'. Cameron Jerome zabio je u 52., a Jacob Murphy u 69. za skok 'kanarinaca' na 1-3.

Newcastle United - Norwich City Rezultati uživo

Srećom po domaće, Gayle je odmah u 71. minuti pogodio za 2-3, a Newcastle je nastavio napadati do same završnice, međutim, rezultat je ostao jednak. Potom domaći trener Rafa Benitez uvodi ofenzivno krilo Christiana Atsua u 91. minuti i posve otvara igru.

Rezultat toga?

U 94. minuti Yoann Gouffran zabija za izjednačenje, a opći delirij nastaje u 95. minuti hat-trickom junaka Gaylea koji na čudesan način zaključuje veliki spektakl pred nešto više od 48 tisuća gledatelja.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Xyster 29.09.2016.

    I 50 000 tisuća navijača na tribini, malo koja je jučer utakmica LP imala toliko. A Newcastle umjesto borbe za Europu, bore se u drugoj ligi.

  • frenky___ 29.09.2016.

    Kao i Liverpool protiv BVB u EL

  • mandrillost 29.09.2016.

    Kakva rapsodija,koji uzitak!! Ubili su ih dugim balunima.Ajmo Newcastle,u PL

Komentiraj...
Vidi sve komentare