To je to što me zanima!

Neviđeno! Hrvat je slomio gol, a prekid je trajao 45 minuta...

Bivši branič Lokomotive Tomislav Mrčela učinio je nešto neviđeno. Australski Hrvat slomio je okvir gola na utakmici Central Coast Marinersa i Perth Gloryja. I to ne od jačine udarca
Vidi originalni članak

Show u Australiji!

Australski Hrvat Tomislav Mrčela razvalio je gol na utakmici svog Perth Gloryja i Central Coast Marinersa. Bivši stoper Lokomotive i Hrvatskog dragovoljca to je uspio nakon što se nije mogao zaustaviti prilikom jednog ubačaja iz slobodnog udarca. Samo je produžio i zapleo se u mrežu za koju se instinktivno uhvatio, a konstrukcija gola nije izdržala tu silu.

Okvir gola se doslovce raspao pod 195 centimetara stasitim stoperom. Zbilo se to pri rezultatu 1-0 za njegov Perth Glory u 10. minuti. Stativa je pukla, a prekid je trajao 45 minuta. Sudac je igrače odveo u svlačionicu, a na obje strane za to su vrijeme postavljeni montažni golovi.

Perth nestašnoga Mrčele do kraja utakmice razbio je Central Coast Marinerse s 4-1 i tako sačuvao prvo mjesto na ljestvici. Tomislav Mrčela igrao je do 86. minute, a zatim je izašao zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Fenix 01.01.2019.

    Australski Hrvat ??? Pobjega mu Dida prije 100 godina i rodio se Veliki Hrvat !!

  • listovača 01.01.2019.

    Gol je očito bio malo jače konstrukcije.Zapleo se u mrežu i srušio gol.Rečenica: "i to ne od udarca loptom",navodi na pomisao da se to njemu gotovo redovno događa.Pitam vas sa ovog portala zašto ne natjerate novinare i onoga tko odobrava vše člamke da barem jedan puta pročitaju ono što je napisano?

  • boli_me_fifi14 31.12.2018.

    Ovaj video u 1080p picikato hahahahaha, sretna nova godina i svima sve najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare