To je to što me zanima!

Nevidljivi Leo Messi: Nikad nije zabio iz igre talijanskom klubu

U 10 utakmica protiv talijanskih momčadi Leo Messi nije uspio dati gol iz igre. Zabio je tri, sva tri iz penala. Barcelona će imati jako težak posao u uzvratu protiv Milana
Vidi originalni članak

Barcelona će imati 65 posto loptu u nogama, na nama je da ih u tim trenucima učinimo sterilnim, rekao je Allegri igračima.

Posjed Katalonaca bio je točno 65, a sterilniji nikad nisu bili...

- Ljudi, ovo je Liga prvaka! Oni su bili organizirani, mi nismo stvorili šansu i na kraju nije ni čudno da je ovako završilo - rekao je Andres Iniesta i vjerojatno je to najobjektivniji pogled onog što je preksinoć Barcelona doživjela na San Siru.

Bijes Katalonaca zbog Zapatine ruke sa svakom novom snimkom se stišava jer Kolumbijca je, čini se, lopta pogodila u glavu. Gol je regularan!

Leo Messi? Bio je nevidljiv, ali to je već postalo uobičajeno u njegovim dvobojima s Talijanima. U deset utakmica, koliko je Argentinac odigrao u Ligi prvaka protiv momčadi iz Serie A, nije uspio zabiti niti jedan gol iz igre. Zabio je tri komada, ali sva tri iz penala.

A nakon ove utakmice mnogi se naslađuju i šale s najboljim nogometašem današnjice.

- Messi je dokazao da je čarobnjak. Čim je istrčao na San Siro, nestao je - samo je jedna u nizu šala na njegov račun.

U 90 minuta nije puknuo na gol, samo protiv Reala u kupu mu se to već dogodilo ove sezone.

Španjolski divovi su na koljenima. Posljednji put Real i Barcelona nisu uspjeli doći do četvrtfinala 2007. Te godine prvak je bio - Milan!

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Mladen Matanic 23.02.2013.

    Milan je u odličnoj formi i Barcelonu jednostavno nije išlo, već će oni za uzvrat kući smisliti nešto, Messija nije išlo imao je loš dan to je isto kad ustaneš i sve ti ispada iz ruku nije tvoj dan to se događa nekad u sportu.Mislim da bi većeras Messi mogao zabiti par golova u protivničku mrežu.

  • biberrr 22.02.2013.

    Ako bismo gledali sve ekipe u prvoj ligi,Španjolska bi uz Francusku bila najslabija od svih Liga petice. Zato je u Španjolskoj lako trpat rekordni broj golova.

  • 2sm3tj65 22.02.2013.

    MESSI KRALJ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare