To je to što me zanima!

Neville: CR je čudovište, za njega nema adekvatne obrane

Ronaldo je zlostavljač! Zlostavlja najslabiju kariku obrane. Nema prave obrane za njega jer je postao čudovište, rekao je Gary Neville o bivšem suigraču C. Ronaldu
Vidi originalni članak

Gledao sam subotnju utakmicu Reala protiv Seville. Postao je čudovište! Uzeo je loptu, napravio sebi svojstven dribling pa zabio lijevom nogom s 20-ak metara. Nema prave obrane za njega, rekao je Gary Neville o Cristianu Ronaldu koji je u subotu zabio hat-trick i dodatno utjerao Manchester Unitedu strah u kosti.

Naime, u srijedu u Madridu Real dočekuje englesku momčad u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. 

- Ronaldo je zlostavljač! Zlostavlja najslabiju kariku obrane, to je radio Manchester Cityju ove sezone kada je izludio Maicona. Započet će susret na lijevom krilu pa ako ne ide seli se na desnu stranu, sredinu ili vrh napada - otvoreno se Portugalcu divi Neville, legenda Uniteda. 

S njim je u Manchesteru igrao šest godina, od 2003. do 2009.

- Promijenio je moju percepciju. Prije njegova dolaska igrali smo s četvoricom u vezi. No Ronaldo je mijenjao pozicije iz minute u minutu! Alex Ferguson tražio je od njega da bude na desnoj strani, ali on bi svako malo završio na lijevoj. To je bilo nečuveno. Donosio je pobjede našem klubu i tada sam shvatio da držanje pozicije nije toliko bitno - zaključio je Neville.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • leonhr 12.02.2013.

    a Messi je majstor

  • crofreak 12.02.2013.

    Ja navijam za Real ...zbog Lukice!! ;-)

  • TomeMatan 12.02.2013.

    Bez sumnje Real je los ove sezone,ali ako Ronaldo odigra svoj najbolji nogomet,Real prolazi laganini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare