To je to što me zanima!

Neville 'nagradio' Scholesa - mokrim poljupcem u usta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Legendarni Paul Scholes zabio je gol Cityju u 93. minuti, a za nagradu je od svog kapetana Garyja Nevillea dobio sočni poljubac u usta usred terena
Vidi originalni članak

Unitedov Paul Scholes zabio je u subotu Manchester Cityju u gradskom derbiju pobjednički gol u 93. minuti. Iskusni veznjak zabio je vjerojatno ključan gol u borbi za naslov prvaka Engleske, no da je znao što je nagrada vjerojatno bi pucao visoko preko gola. Odmah nakon gola koji bi mogao spasiti sezonu 'crvenih vragova' do njega je sitnim korakom dotrčao kapetan Gary Neville i strijelcu poklonio sočni  poljubac - ravno u usta. Britanski mediji odmah su se počeli baviti seksualnom orijentacijom dvojice nogometaša, jer, čini se, kao da obojica uživaju u poljupcu na sunčanoj travi Eastlandsa. Najdalje je otišao neoprezni američki ESPN koji je poljubac nazvao 'Nevillegay'. Ubrzo su shvatili da su pretjerali i naslov promijenili u 'Nevillekiss'. Poljubac je u kratkom roku obišao svijet, a Otok se već treći dan smije sretnim legendama Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • dgergea112233 19.04.2010.

    koliko retardanata ovdje ima koji ih brane samo zato jer su nogometasi, ma hebo vas nogomet i nogometasi, pa ovdje se bar vidi da su nogometasi pedercici, a i oni koji vole nogomet.

  • shorty 19.04.2010.

    to je tzv.dress code u sportu-većinom muškom sportu! kao sve je dozvoljeno-svaka vrsta šlatarenja! nemam ništa protiv gay-eva nego je bezveze kaj je to kao pod normalno na terenu a izvan njega će točno taj neville reći za drugog frajera da je peder je to \"inače\" nije kao dopušteno!

  • dalmatinac_zagreb 19.04.2010.

    proveo sam godine na faksu gdje je muskaraca 90 % i da me koji ovako...njusku bi mu deformira....bljak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare