To je to što me zanima!

Nevjerojatna greška suca: Čak četiri dinamovca bila u zaleđu!

Dosta dobro suđenje Tihomira Pejina pokvarila je odluka njegova prvog pomoćnika Gorana Patakija iz 89. minute. Nije vidio da su se četvorica igrača Dinama, među kojima je bio asistent Soudani, nalazila u zaleđu
Vidi originalni članak

Tihomir Pejin imao je jako delikatnu ulogu u subotnjem derbiju Hajduka i Dinama. Sudac iz Donjeg Miholjca dobrim dijelom utakmice napravio je jako dobar posao, no čini se kako je njegov tim uvelike utjecao na konačni ishod utakmice - pogrešnom odlukom.

Igrala se 89. minuta kad je Dinamo izjednačio nakon slobodnjaka Ante Ćorića. Loptu je glavom prenio Hilal Soudani, a na jednak ju je način Filip Benković pospremio u gol.

Usporena snimka, međutim, otkriva kako su čak četvorica igrača "modrih" bila u zaleđu u trenutku izvođenja slobodnjaka, Soudani, Tongo Doumbia, Benković i Leonardo Sigali. Prvi pomoćnik Goran Pataki iz Đakova nalazio se u ravnini, ali nije to primijetio.

>>> Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 254

  • The Equalizer 1 23.10.2017.

    Je zaleđe je...al mamu vam je*** stanite vi dolje na teren pa ces vidjeti kako to izgleda.Od publike i ivim grotlu ne cujes udarac po lopti al ak gledas udarac i onda ko je u zaledju ne ide...I to su mili sekunde tak da kad gledaa u stvarnost za suca se obrmbeni igraci povukli i nije bilo zaleđe...mili sekunde

  • ROBA68 22.10.2017.

    Plačen je ,da to ne primjeti i to vrlo dobro

  • zbuturic 22.10.2017.

    bila u zaleđu kada je lopta krenulu,dok udarac nije izveden zaleđa nije ni bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare