To je to što me zanima!

Nevjerojatna završnica u Rimu: Napoli srušio Lazio u zadnjim minutama za prvo mjesto!

Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Ruiz je na Insigneovu asistenciju zabio za pobjedu Napolija (2-1) i prvo mjesto na ljestvici
Vidi originalni članak

U derbiju 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je na gostovanju pobijedio Lazio sa 2-1 preuzevši vrh ljestvice Serie A.

Napoli je do iznimno važna tri boda stigao prekrasnim golom Fabiana Ruiza s ruba kaznenog prostora u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Momčad koju vodi Luciano Spalletti je tako na najbolji mogući način iskoristila kikseve Milana i Intera koji su u ovom kolu remizirali u dvobojima protiv Udinesea i Genoe.

Gosti su na Olimpicu poveli u 62. minuti golom Lorenza Insignea, a izjednačio je u 89. minuti Pedro Rodriguez fantastičnim golom s ruba šesnaesterca. Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Ruiz je na Insigneovu asistenciju zabio za pobjedu. Toma Bašić je za Lazio igrao od 84. minute.

Drugi rimski klub je bio uspješniji. Roma je na gostovanju pobijedila Speziju sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Tammy Abraham u šestoj minuti nadoknade iz kaznenog udarca. Domaćin je od 45. minute igrao bez isključenog Kelvina Amiana. Martin Erlić je igrao za Speziju cijeli susret.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.02.2022.

    napoli prvak italije

  • FatherG 28.02.2022.

    Roma 30 udaraca u okvir a gola nisu zabili bez penala

  • MatijaKezele 28.02.2022.

    al kad kaže za romu drugi rimski klub... neprocjenjivo :). kralju

Komentiraj...
Vidi sve komentare