To je to što me zanima!

Nevjerojatno! Kladio se na svoj klub i u okladi izgubio suprugu

Dva navijača prije lokalnog derbija u Tanzaniji nazvanog Dar es Salaam između Young Africansa i Simbe odlučili su uložiti ono najvrjednije - svoje žene
Vidi originalni članak

Kad se navijači u Tanzaniji klade, onda je to prilično ozbiljno. I dok kod nas kladioničarski ovisnici ulažu teško zarađenu plaću, u Tanzaniji 'majstori' ulažu - svoje supruge.

Dva navijača prije lokalnog derbija nazvanog Dar es Salaam između Young Africansa i Simbe odlučili su uložiti ono najvrjednije, žene. Manje sreće imao je vatreni navijač Young Africansa koji su izgubili 1-2 i prema potpisanoj okladi morao je svoju suprugu na jednu noć prepustiti navijaču Simbe. Naravno, dame se vjerojatno ništa nije pitalo.

No, prema vijestima iz Tanzanije čini se da su se ova dva navijača ipak nakon utakmice nekako uspjela dogovoriti i umjesto supruge poraženi je ovome isplatio okladu novcem.

Ipak, zabrinjava priznanje jednog od čelnika Simbe koji kaže da su oklade u kojima se ulažu supruge uobičajene među navijačima. A koliko je ovaj derbi vatren govori i da supruga spomenutog čelnika kluba ne smije nositi ništa u zeleno-žutim bojama Young Africansa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • area 62 05.03.2017.

    Oba u teškom handicapu :))

  • Danilo Ignacije Pribićević 05.03.2017.

    pa Bokte dragi vidijo to je ono kad izgubis oklatu a zapravo sije dobijo. jedino je gubitak ako je cura pravo ono bas zena ipo sta bi se reklo. ima i sise i guzice i zna kuvat i oprat i drzi se kuzine i nije ko one sta stalno nesta prigovaraju e onda nije lako. takovu zenu bi stavijo u okladu jedino ako onda druga imade jos vece sisie i guzice i jos bolje kuva i pere i manje price.

  • bela-strela 05.03.2017.

    I ja bi se kladio sa nekim Amerom da će San Marino pobijediti Španjolce u gostima a za ulog bi dao par naših političara..

Komentiraj...
Vidi sve komentare