To je to što me zanima!

Ma, bravo! Leroy Sane preko cijelih leđa tetovirao je - sebe...

Ne treba govoriti o tome da je Sane postao predmet sprdnje na društvenim mrežama. Idući put će vjerojatnije pametnije birati što će staviti na tijelo i nositi to do kraja života
Vidi originalni članak

Lijepo je imati samopouzdanja. Lijepo je cijeniti vlastiti uspjeh i nikad to ne zaboraviti. Neki ljudi su zaista puno morali dati da bi uspjeli i bili tu gdje jesu danas. No, neke stvari su neobjašnjive. A to je tetovaža nogometaša Manchester Cityja Leroya Sanea (21). 

Na stranu što je svjetski poznati nogometaš te što je zelen i ima tek 21 godinu. Punoljetan je i trebao bi razmišljati svojom glavom. A sudeći po tetovaži to baš i nije slučaj. Daniel Agger je tattoo majstor i veliki zaljubljenik u tetovaže. Ima istetovirano cijelo tijelo, ali nije mu palo napamet staviti tetovažu sebe preko cijelih leđa.

Sergio Ramos ima niz tetovaža koje su mu od životnog značaja. I u tome nema ništa loše. Martin Škrtel, Marcos Rojo, Zlatan Ibrahimović, David Beckham, Mauro Icardi, Memphis Depay koji je čak tetovirao i unutrašnju stranu usnice, Marco Materazzi, Kevin Prince Boateng, Dani Alves, Gregory van der Wiel... Svi su prepuni tetovaža, a nikom nije palo napamet tetovirati sebe preko cijelih leđa.

Ne treba govoriti o tome da je Sane postao predmet sprdnje na društvenim mrežama. Idući put će vjerojatnije pametnije birati što će staviti na tijelo i nositi to do kraja života. No, sad je već ionako kasno...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ustani bane 26.07.2017.

    Hahahaahaahahahahhahaahha😱😱😱😱😒😱😱😱😱😱😱😱😲😲😲😲😲😱😱😱😱😱😱

  • nokšir 25.07.2017.

    tetovaža je ionako sama po sebi glupost uopće

  • Usisavač 25.07.2017.

    Ne vidim šta je tu toliko čudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare