To je to što me zanima!

Nevjerojatno! Običnu loptu su ofarbali u crvenu zbog snijega

Puno je pažnje privukla i lopta kojom se trebalo igrati na terenu. Običnu bijelu loptu naprosto su ofarbali u crvenu. Uistinu rijetko viđena situacija u svijetu nogometa
Vidi originalni članak

Od 13 sati na Grbavici trebao se igrati 113. sarajevski derbi između Željezničara i Sarajeva, no utakmica je odgođena zbog snijega.

Iako je snijeg najavljen tek u večernjim satima, počeo je padati oko podne, a napadalo ga je dovoljno da onemogući igranje derbija. Snijeg je očito iznenadio i organizatore jer su snijeg čistila i linije obilježavala samo dva čovjeka.

A puno je pažnje privukla i lopta kojom se trebalo igrati na terenu. Običnu bijelu loptu naprosto su ofarbali u crvenu.

Pravila nalažu da se utakmica odigra u roku od 24 sata, no u Željezničaru su tvrdili da je to nemoguće jer ih već u srijedu čeka Kup utakmica protiv Širokog.

- Odlukom glavnog suca Peljte odlučeno je da se utakmica odgodi. Pravila su da se utakmica odigra u 24 sata, ali stav FK Željezničar je da se utakmica ne može odigrati u naredna 24 sata. Tako da ćemo ići na Takmičarsku komisiju da se utakmica treba odgoditi - rekao je predsjednik Skupštine FK Željezničar Adis Hadžić.

Ipak, iz Saveza su poručili da će plavi morati u ponedjeljak od 13 sati na teren Grbavice protiv bordo-tima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ja sam BvB09 26.11.2017.

    i šta sad ako su ofarbali loptu,za razliku od nekih tamo našiš seoski logaša nisu zvali FSBiH da farba loptu i čisti snijeg,ako ovi što zovu HNS da očisti vodu

  • Delije_KNN 26.11.2017.

    Ako želite polubijeli kruh,a imate samo bijeli uzmete crni sprej i pola kruha ofarbate u crno,i dobijete polubijeli odnosno polucrni kruh!

  • metla 26.11.2017.

    Snadi se druze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare