To je to što me zanima!

Nevjerojatno: Sidney Crosby je prešao 900 bodova u NHL-u

Prvi pick na NHL-u draftu 2005. godine, Sidney Crosby, do sada je zabio 324 gola i upisao je 578 asistencija u 677 utakmica u 11 sezona koliko je u Penguinsima...
Vidi originalni članak

Pittsburgh Penguinsi su sinoć sa 3-2 u produžetku pobijedili Florid Pantherse, a Sidney Crosby je prešao 900 bodova u NHL-u.

Crosby je do 900. boda stigao asistencijom u zadnjoj trećini za gol kojeg je zabio Kris Letang, onda je nešto više od minutu do kraja sam zabio gol da bi na kraju asistirao za Letangov pobjednički gol u produžetku. 

Prvi pick na NHL-u draftu 2005., Crosby je do sada zabio 324 gola i upisao 578 asistencija u 677 utakmica u 11 sezona koliko je u Penguinsima, a ove je sezone zabio 22 gola i upisao 49 bodova u 50 utakmica. 

Pittsburghov golman Jeff Zatkoff je obranio 42 udarca prema svojim vratima, od čega 20 u prvoj trećini. Strijelci za Pantherse su bili Jussi Jokinen, koji je upisao i asistenciju, te Barkov a vratar Robert  Luongo je imao 32 obrane. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • marko766 07.02.2016.

    Vrhunski igrač, šteta što je tak puno igrača u Pittsburgh došlo tijekom sezone i da nisu uigrani što pokazuje i kolko golova primaju u zadnje vrijeme. SLažem se da su njima najveći problem golmani npr Fleury koji kad ima dan poskida sve kaj ne bi trebo a onda prima tako smiješne golove da mu se ja koji ne znam klizat jako dobro uspijem nasmijat. Zatkoff je skroz neiskusan za nhl i nije golman dostojan nhl ekipe, pogotovo tako jake i dobro posložene. Šteta kaj ne uspijevaju bolje igrat al kažem, golmani su jako jako loši i nemreju ovi gore tolko zabit kolko ovi iza mogu primit.

  • napoleonov sin 07.02.2016.

    što više nhla bravo napokon su me poslušali................ ov je odličan igrač.pitsburg je uvik ima odlične igrače,kao lemeiux

  • wwww 07.02.2016.

    Odlična ekipa Penguinsa tj kanadska kolonija sa velikim zvijezdama od Malikina,Letanga,Dupuisa,Jokinen,Kunitz,Sutter i najveće zvijezde kanadskog hokeja Crosbya,jednostavno u playoffsu ne mogu proći dalje od 1 kruga,pokušali su sa mijenjanjem trenera ali i prošle godine su opet ispali u prvom krugu,tako da po meni su oni najslabiji na poziciji vratara od Fleurya,Vokouna da spomenutoga Zatkoffa koji u jednoj utakmici zna odbraniti čudesa dok u drugoj primi svaki pak upućen njemu.Ove godine Blackhowksi,Kingsi,Rangersi po meni imaju najviše šansi sa Stenley cup a tko zna možda i Penguinsi pronađu put do kraja jer po igračkom kadru spadaju u sami vrh NHL-a..

Komentiraj...
Vidi sve komentare