To je to što me zanima!

Nevrijeme u Europi odgodilo je utakmice Borussije M. i Cityja

Uoči i za vrijeme utakmice Njemačka meteorološka služba ne predviđa opasnost od nepovoljnih vremenskih uvjeta, pa su nadležni odlučili kako bi se utakmica između Borussije M i Kölna trebala odgoditi...
Vidi originalni članak

Hrvatski kup može po buri, ali Nijemci i Englezi prekidaju i na najavu! Šalu na stranu, utakmica 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva između Borussije Moenchengladbach i Kölna, koja je trebala biti odigrana u nedjelju s početkom u 15.30 sati, odgođena je zbog nadolazeće oluje i loše vremenske prognoze.

- Uoči i za vrijeme utakmice Njemačka meteorološka služba ne predviđa opasnost od nepovoljnih vremenskih uvjeta, ali nedugo nakon završetka dvoboja oluja Sabine će proći ovim područjem i dostići vrhunac u večernjim satima. Kako navijačima ne možemo jamčiti siguran povratak, Borussia je odlučila odgoditi odigravanje utakmice, nakon konzultacija s gradskim vlastima, vatrogascima, policijom i vodstvom Njemačke nogometne lige, stoji u priopćenju na internetskom portalu Borussije iz Moenchengladbacha.

Još nije poznat novi datum odigravanja utakmice. Uoči 21. kola Borussia je sa 39 bodova na četvrtom mjestu, tri boda iza vodećeg Bayerna, dok je Köln sa 23 boda na 13. poziciji.

Osim njih, utakmicu je odgodio i Manchester City i to zbog 'sigurnosti klubova i navijača'. 'Građani' su trebali u 17:30 igrati s West Hamom. Razlog su, kao i u Njemačkoj, ekstremni vremenski uvjeti. Naime, u Britaniju stiže uragan Ciara koji će Otok tući s vjetrom jačine 130 km/h.

Odluku je City donio naravno, nakon konzultacija s West Hamom, a Liga ih podržava u odluci budući da su u Engleskoj zbog Ciare otkazani i neki letovi, željeznice su pozvale putnike da ne putuju, ako ne moraju, a najavljene kiše i vjetar bit će toliko jaki da će biti izravna prijetnja životima ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trtajun 09.02.2020.

    Ponistiti utakmicu urijeci,jer je dinamo izgubio

  • GGs2 09.02.2020.

    Ta tzv. oluja se u RH naziva "bura".

  • aavent 09.02.2020.

    Odgodene utakmice zbog vjetra, ali glavno da se kod nas igra utakmica u kupu na ispadanje dok vjetar nosi loptu svuda samo ne tamo gdje ju igraci upute... I to utakmica koja je vec odgodena i realno i Dinamo i Rijeka je mogu odigrati bilo kada

Komentiraj...
Vidi sve komentare