Obavijesti

Sport

Komentari 9

Nevrijeme u Europi odgodilo je utakmice Borussije M. i Cityja

Nevrijeme u Europi odgodilo je utakmice Borussije M. i Cityja
2

Uoči i za vrijeme utakmice Njemačka meteorološka služba ne predviđa opasnost od nepovoljnih vremenskih uvjeta, pa su nadležni odlučili kako bi se utakmica između Borussije M i Kölna trebala odgoditi...

VIDEO

Hrvatski kup može po buri, ali Nijemci i Englezi prekidaju i na najavu! Šalu na stranu, utakmica 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva između Borussije Moenchengladbach i Kölna, koja je trebala biti odigrana u nedjelju s početkom u 15.30 sati, odgođena je zbog nadolazeće oluje i loše vremenske prognoze.

- Uoči i za vrijeme utakmice Njemačka meteorološka služba ne predviđa opasnost od nepovoljnih vremenskih uvjeta, ali nedugo nakon završetka dvoboja oluja Sabine će proći ovim područjem i dostići vrhunac u večernjim satima. Kako navijačima ne možemo jamčiti siguran povratak, Borussia je odlučila odgoditi odigravanje utakmice, nakon konzultacija s gradskim vlastima, vatrogascima, policijom i vodstvom Njemačke nogometne lige, stoji u priopćenju na internetskom portalu Borussije iz Moenchengladbacha.

Europa League - Group J - Borussia Moenchengladbach v AS Roma

Još nije poznat novi datum odigravanja utakmice. Uoči 21. kola Borussia je sa 39 bodova na četvrtom mjestu, tri boda iza vodećeg Bayerna, dok je Köln sa 23 boda na 13. poziciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim njih, utakmicu je odgodio i Manchester City i to zbog 'sigurnosti klubova i navijača'. 'Građani' su trebali u 17:30 igrati s West Hamom. Razlog su, kao i u Njemačkoj, ekstremni vremenski uvjeti. Naime, u Britaniju stiže uragan Ciara koji će Otok tući s vjetrom jačine 130 km/h.

Odluku je City donio naravno, nakon konzultacija s West Hamom, a Liga ih podržava u odluci budući da su u Engleskoj zbog Ciare otkazani i neki letovi, željeznice su pozvale putnike da ne putuju, ako ne moraju, a najavljene kiše i vjetar bit će toliko jaki da će biti izravna prijetnja životima ljudi.

⚠ MATCH POSTPONED ⚠ Due to extreme and escalating weather conditions and in the interests of supporter and staff safety, today’s Premier League match against West Ham has been postponed.

Objavljuje Manchester CityNedjelja, 9. veljače 2020.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem