To je to što me zanima!

Next! Manchester United neće ostaviti Rangnicka na klupi

Kao potencijalni nasljednici Rangnicka spominju se PSG-ov trener Mauricio Pochettino i Ajaxov Erik Ten Hag, dok se kao alternativa spominje Leicesterov Brendan Rogers
Vidi originalni članak

Pod vodstvom Ralfa Rangnicka, Manchester United je u osam utakmica četiri puta slavio, tri puta remizirao i jednom izgubio, no očito nije zadovoljilo Upravo Manchester Uniteda. Engleski mediji pišu kako privremeni trener neće postati stalni.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO: FERNANDES ZABIO DVA United prosuo 2-0, Coutinho je prvijencem Aston Villi donio bod

Pod palicom Nijemca, 'crveni vragovi' ne djeluju ništa bolje, nego kada je na klupi sjedio Solskjaer. Iako jedan poraz zvuči 'prihvatljivo', taj je došao na Old Traffordu protiv Wolvesa koji su slavili prvi put u gostima protiv Manchester Uniteda nakon 40 godina. Sve te silne rekorde koje su postavili Sir Alex Ferguson i njegovi prethodnici, nasljednici su uspjeli poništiti... Nova godina, stari problemi. United je izgubio prvu utakmicu u 2022., zatim slavio protiv Aston Ville u FA kupu, a dvoboj tih momčadi u Premiershipu završio je remijem nakon što se momčad Stevena Gerrarda vratila iz 0-2.

Kao potencijalni nasljednici Rangnicka spominju se PSG-ov trener Mauricio Pochettino i Ajaxov Erik Ten Hag, dok se kao alternativa spominje Leicesterov Brendan Rogers. 

CHRISTIAN ERIKSEN Bio klinički mrtav pet minuta, sada se vraća u Premiership?!

Prema svemu sudeći, bit će ovo još jedna sezona za zaborav u 'crvenom' dijelu Manchestera. 'Crveni vragovi' nakon 20 odigranih utakmica drži 7. mjesto s čak 24 boda zaostatka za gradskim rivalom Cityjem.

U Ligi prvaka su, doduše živi, ali s ovakvom igrom mogu teško do nekog boljeg rezultata. Manchester gostuje kod Atletico Madrida 23. veljače, a uzvrat je tri tjedna kasnije na Old Traffordu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • BBBtaliban 17.01.2022.

    Nema veze. Ja volim dinamo💙🇷🇸🇧🇦

  • Space Burek 17.01.2022.

    Pa takav je dogovor od samog starta. Rangnick ce postati sportski direktor a vjerovatno već i sada radi taj posao. Na ljeto dovesti mladog trenera ili Rogersa. Mislim da im Pochettino ne bi dao ništa jer on ne zna sa zvijezdama i raditi pod pritiskom. I naravno trebaju porazbacati igrače kao Maguire, Ronaldo, Pogba, Fred, Jones, Rashford, Matić... trenera trebaju dobro izabrati i dati mu barem 3 sezone fore kao Liverpool Kloppu. Ali Rangnick ce imati ogroman problem... sav otpad u ekipi se plaća masovno a takve plaće im nitko neće dati.

  • 17.01.2022.

    pa dogovor s ragnickom je i bio da bude privremeni trener. nije u unitedu toliko ni problem trener koliko igrači, odnosno njihova umišljenost da su neke veličine. raspustit 80% momčadi. igrači poput maguirea, martiala, pogbe, matića, freda, lindelofa, dalota, rashforda, sancha itd itd. nemaju šta radit u klubu. Platit ten haga koliko zatraži i krenit u rekonstrukciju momčadi i onda očekivat nekakav rezultat možda za 3 godine. United mora proć sve ono šta je proša i Liverpool, samo je Liverpool zna šta radi i pogodija je s trenerom. pretpostavljam da će united na kraju dovest rodgersa i ništa se neće prominit na bolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare