To je to što me zanima!

Neymar će postati najskuplji u povijesti: United nudi 200mil.€

Cifre u nogometnim okvirima postaju sve veće i veće. United je spreman Barceloni ponuditi 200 milijuna eura da dovedu Brazilca na Old Trafford. Pogba više neće biti najskuplji nogometaš svijeta
Vidi originalni članak

Čelni ljudi Manchester Uniteda, uključujući Josea Mourinha, očito su poslušali Neymarov intervju prošlog tjedna kad je izjavio da je United jedan od klubova u Premier ligi za koji bi volio zaigrati. 

Sudeći po španjolskim medijima, klub s Old Trafforda ponudit će Barceloni i Neymaru 200 milijuna eura kako bi napustio katalonski klub i stigao u Englesku. Tjedno bi, u tom slučaju, zarađivao basnoslovnih 480 tisuća eura tjedno. 

Najskuplji transfer dosad bio je onaj Paula Pogbe iz 2016. kada ga je, pogađate, United Juventusu platio 105 milijuna eura. To je skoro dvostruko manja cifra nego što su 'crveni vragovi' spremni ponuditi Brazilcu. 

- Premier liga me oduševljava, a Unitedu, Chelseaju, Arsenalu i Liverpoolu se divim. Dodajmo tome najbolje svjetske trenere kao što su Mourinho i Guardiola, tko ne bi volio zaigrati u Engleskoj? - izjavio je Neymar prije desetak dana, a želja bi mu se uskoro mogla i ispuniti.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sena2 28.03.2017.

    Ako i ima istine u ovom (sto sumnjam) onda je to neko zesce pranje love! Ne vidim razlog sto ce im primadona na staklenim nogicama! Valjda su svjesni da bi ga brzo netko polomio u muskoj ligi!

  • 28.03.2017.

    ovo je ludnica što više rade sa novcem, ode ovaj svijet u propast

  • Godzilla1983 28.03.2017.

    nema od toga ništa. navlakuša. klik bejtara. zašto bi išao iz Barcelone i borbe za naslov prvaka i ligu prvaka u klub koji se srozao u zadnje 4 godine i vrh mu je 5. mjesto? nema šansare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare