To je to što me zanima!

Neymar izabran za najboljeg nogometaša Južne Amerike

Brazilski 19-godišnji napadač Neymar da Silva Santos Junior izabran je za najboljeg nogometaša Južne Amerike u tradicionalnoj anketi urugvajskog dnevnika El Paisa
Vidi originalni članak

Neymar je ove godine predvodio Santos do naslova južnoameričkog prvaka za što je nagrađen sa 130 glasova novinara. Pobijedio je Čileanca Eduarda Vargasa (70 glasova) koji je s Universidadom osvojio Copa Sudamericanu. Vargas je bio i najbolji strijelac drugog južnoameričkog klupskog natjecanja po kvaliteti što mu je donijelo transfer u Napoli kojem će se pridružiti u siječnju. Treće je mjesto u El Paisovoj anketi pripalo Neymarovom suigraču Paulu Henriqueu Gansu.

Za najboljeg je južnoameričkog trenera u 2011. godini proglašen urugvajski izbornik Oscar Tabarez koji je svoju reprezentaciju odveo do naslova na Copa Americi. Tabarez je laureat bio i lani kada je s Urugvajcima dogurao do polufinala Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Messi100 01.01.2012.

    Vrijeme mu je da dođe igrat u Europu da se još više dokaže..

  • CoolLik 01.01.2012.

    aj da vidimo sta ce taj neymar postic zavrsit ce ko robinho i pato,,,sve neki talenti a sad "prosjecni igraci"

  • ahjsie 01.01.2012.

    ceka ga NAPORAN posao da dode do barce! a ne da njega ceka barca... ;) NIJE BARCA BILO TKO.. btw nisam navijac barce i nemojte mi sad vi realovci odgovarat sa nekim balavim forama, meni su oba kluba draga i mocna na svoj nacin i hvala lijepa ;) te prepirke ostavite za nekog drugog:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare