To je to što me zanima!

Neymar je odbio novinare, na Twitteru im je ostavio poruku

Oni koji me danas kritiziraju pljeskali su mi jučer, a budite sigurni da će to ponovno činiti sutra, napisao je Neymar nakon još jedne loše partije Brazila na Copa Americi
Vidi originalni članak

Brazilski mediji žestoko su počeli kritizirati 19-godišnjeg napadača Santosa Neymara, koji u dvama nastupima za Brazil na Copa Americi nije pokazao praktički ništa.

Znajući što ga čeka mladi je napadač nakon utakmice s Paragvajem novinarima uskratio izjavu, a brazilskoj se javnosti obratio preko Twittera, društvene internetske mreže.

"Oni koji me danas kritiziraju pljeskali su mi jučer, a budite sigurni da će to opet činiti sutra", napisao je Neymar dodavši:

"Remi protiv Paragvaja nije rezultat koji smo htjeli. No, moramo podignuti glave i nastaviti naporno raditi. Čeka nas ključni dvoboj s Ekvadorcima u srijedu."

Iskoristio je također Neymar vlastiti Twitter-profil da bi pozdravio prijatelja i suigrača iz Santosa Paula Henriquea Gansa (22), koji je, za razliku od njega, bio ponajbolji brazilski nogometaš protiv Paragvaja: asistirao je pri obadvama brazilskim golovima.

"Volim te, maleni braco!" - napisao je Neymar.

Ganso mu je malo potom uzvratio na isti način.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Delija 10.07.2011.

    za neupucene pogledati na wikpediji mali dolazi u crvenu zvezdu na jednogodisnju pozajmicu.... a najvise bih voleo da dobijemo bile u euro ligi zvezda institucija....

  • denis92 10.07.2011.

    ne volim kad forsiraju nedokazane brazilce

  • sbmomak 10.07.2011.

    i dalje ima ruznu frizuru... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare