To je to što me zanima!

Neymar je opet zadivio svijet: Poigravao se s Meksikancima

Brazil je u 2. kolu skupine A Kupa konfederacija pobijedio Meksiko 2-0. Neymar je zabio za 1-0 u 9. minuti. U sudačkoj nadoknadi napravio je pravu majstoriju za 2-0
Vidi originalni članak

Zabio je golčinu iz voleja, a potom u sudačkoj nadoknadi napravio smiješnim dvojicu meksičkih braniča i asistirao za konačnih 2-0 Brazila. Neymar je još jedanput pokazao zašto ga etiketiraju kao najboljeg mladog igrača svijeta...

Meksiko se uoči utakmice 2. kola skupine A na Kupu konfederacija mogao pohvaliti rijetko viđenom statistikom. Dobili su posljednje dvije utakmice protiv Brazila, u prijateljskoj utakmici u Americi (2-0) i u finalu Olimpijskih igara u Londonu (2-1).

No danas nije išlo. Brazil je bio bolji i pobijedio je 2-0 na krilima čudesnog Neymara koji je još jedanput pokazao kakvog će igrača Barcelona dobiti sljedeće sezone. 

U 9. minuti Neymar je zabio golčinu iz voleja i to slabijom, lijevom nogom. Cijelu je utakmicu "terorizirao" braniče Meksika da bi u sudačkoj nadoknadi fantastičnim potezom izbacio dvojicu i poslao loptu u sredinu. Tamo je Jo zabio za konačnih 2-0.

U aktualno meksičkoj postavi bila su osmorica s Olimpijskih igara, kod Brazila su bila šestorica. Brazil je ovom pobjedom osigurao prolaz. 

Kasnije u istoj skupini igraju Italija i Japan...

Kup konfederacija, skupina A, 2. kolo:

Brazil - Meksiko 2-0 (Neymar 9, Jo 90)

Idi na 24sata

Komentari 105

  • speks 20.06.2013.

    neymar je odličan ali izuzev 2,3 poteza samo je padao, glumio i radio faulove. Osobno, Giovanni Dos Santos nije ništa lošiji igrač, potvrdit će svatko objektivan tko je pogledao utakmicu u cjelosti, ne highlights.

  • bosanac laki 20.06.2013.

    vidjet ćemo kakve će igre pokazat u barci,al nesumljivo je riječ o sjajnom tehničaru i odličnom igraču,tako da nema barca nikakve brige s njim,samo slatke brige.........

  • zooteh38 20.06.2013.

    zanima me samo koliko od vas je gledalo tu utakmicu sinoć i koliko od vas je vidilo to da ni jednu loptu nije dodao nego svaka šut po golu, i da je trebao zaslužit barem jedan žuti karton ako ne i dva!! p.s. prvi gol je bio fantastičan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare