To je to što me zanima!

'Neymar najbolji? Samo ako bi Messi preselio na drugi planet'

Nakon što je Pele rekao da je Neymar bolji od Messija, svog sunarodnjaka branio je Diego Maradona. Mali Zeleni Brazilca Pelea je nazvao glupanom zbog te izjave
Vidi originalni članak

Nogometni trener momčadi Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Wasla, Diego Maradona, nazvao je Pelea budalom zbog izjave u kojoj je Brazilca Neymara uzdignuo više od trenutno najboljeg na svijetu - Lionela Messija.

Podsjetimo, Pele je izjavio da Messi najprije mora biti bolji od Neymara (19) da bi postao najbolji svih vremena, iako ovaj potonji, osim Copa Libertadores, nije ostvario nijedan veći rezultat u svojoj kratkoj karijeri.

- O moj Bože. To je tako glupo! Neymar možda i je najbolji na svijetu, ali samo ako Messija svrstate na neki drugi planet - rekao je Maradona.

Dokaz o tome tko je bolji odigrao se još početkom godine kada je na Fifinoj gala večeri Ballon d'Or Messi primio nagradu za najboljeg igrača svijeta u 2011. godini, a Neymar "samo" nagradu Puskas, odnosno za najbolji gol sezone.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Messi100 14.04.2012.

    Ovaj Pele misli da je 1.April :))) ahahha Čak nije loš vic, mada je preoš.Ajmee i on je bio neki nogometaš?? Ajmee

  • manolo123 13.04.2012.

    Samir je za njih izmislija nogomet,ajmo se kladit da ide u lokomotivu.....

  • KnezDomagoj 13.04.2012.

    Nije Pele baš čist. A boga mi nije ni blizu najboljega u povijesti.........Rivaldo, Ronaldo, C. Ronaldo, Messi, Ibrahimović, Maradona, i naravno jedan jedini Ronaldino. Sve su to igrači koji su bolji od Pelea, a ima ih još. Pele priča o nečemu a trčao je po utakmici 7,5 km. Provjerite podatak. A Ola i C.Ronaldo toliko imaju šprinteva samo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare