To je to što me zanima!

Neymar: Ne trebam navijače... Svaki meč bit će kao gostujući

Već sam igrao na neprijateljskim stadionima u Brazilu i Francuskoj na gostujućim utakmicama, rekao je Neymar, kao da mu je svejedno hoće li mu navijači PSG-a nastaviti zviždati ove sezone
Vidi originalni članak

Meni je to još bilo i tiho. Znam što se dogodilo, razumijem da im je teško. Ako mi žele zviždati, to je njihovo pravo, ali ja sam igrač Pariza i ponavljam kako nema problema, rekao je Neymar (27).

Brazilski nogometni reprezentativac zabio je pobjednički gol za PSG protiv Strasbourga na Parku prinčeva u 92. minuti (1-0), i to škaricama. Ušutkao je tako dobar dio navijača koji mu je zviždao nakon što je spiker pročitao njegovo ime.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zamjeraju mu što je htio napustiti Pariz i otići u Barcelonu, no Neymar je na koncu ostao u momčadi Thomasa Tuchela i mora se pomiriti s činjenicom da će barem do siječnja ostati u francuskoj prijestolnici.

- Puno je igrača u momčadi, nemojte se samo koncentrirati na mene. Kad javnost podupre momčad, jaki smo. Već sam igrao na neprijateljskim stadionima u Brazilu i Francuskoj na gostujućim utakmicama. Šteta je, ali znam da će mi sad svaka utakmica biti kao da igram u gostima - rekao je Neymar i dodao:

- Stvari su se promijenile, ali ja ću dati sve od sebe na terenu. To je moj posao i to ću učiniti. Ne trebam ja podršku, nego je treba PSG.

NEYMARE, MAJSTORE! Zviždali mu navijači PSG-a, on zabio škarice za pobjedu u 92.!

No čini se kako će se stvari promijeniti već do srijede i prve utakmice u Ligi prvaka protiv Real Madrida, također u Parizu. Navijačka skupina PSG-a, naime, poručila je kako im se "gnjev smanjio za 50 posto nakon što je Neymar zabio onakav gol", prenosi Le Parisien.

- Nije mu bilo lako jer je osjetljiv dečko, ali dobro se nosio s tim. To je život. Navijačima nije lako tijekom prijelaznog roka, zato moramo prihvatiti njihovo ponašanje. Ne želim osuđivati takav potez - rekao je trener PSG-a Thomas Tuchel (46).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • GOLF4R32 15.09.2019.

    Rijetko antipatican igrac.

  • hadred18 15.09.2019.

    Ionako dolazi ovu zimu u Barcelonu.

  • marin007 15.09.2019.

    Novac,, novac,, novac,, samo novac!! Neka mu zvižde za drugo i nije!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare