Obavijesti

Sport

Komentari 16

Neymar: Ne trebam navijače... Svaki meč bit će kao gostujući

Neymar: Ne trebam navijače... Svaki meč bit će kao gostujući
1

Već sam igrao na neprijateljskim stadionima u Brazilu i Francuskoj na gostujućim utakmicama, rekao je Neymar, kao da mu je svejedno hoće li mu navijači PSG-a nastaviti zviždati ove sezone

Meni je to još bilo i tiho. Znam što se dogodilo, razumijem da im je teško. Ako mi žele zviždati, to je njihovo pravo, ali ja sam igrač Pariza i ponavljam kako nema problema, rekao je Neymar (27).

Brazilski nogometni reprezentativac zabio je pobjednički gol za PSG protiv Strasbourga na Parku prinčeva u 92. minuti (1-0), i to škaricama. Ušutkao je tako dobar dio navijača koji mu je zviždao nakon što je spiker pročitao njegovo ime.

Pokretanje videa ...

00:56

Zamjeraju mu što je htio napustiti Pariz i otići u Barcelonu, no Neymar je na koncu ostao u momčadi Thomasa Tuchela i mora se pomiriti s činjenicom da će barem do siječnja ostati u francuskoj prijestolnici.

Ligue 1 - Paris St Germain v RC Strasbourg

- Puno je igrača u momčadi, nemojte se samo koncentrirati na mene. Kad javnost podupre momčad, jaki smo. Već sam igrao na neprijateljskim stadionima u Brazilu i Francuskoj na gostujućim utakmicama. Šteta je, ali znam da će mi sad svaka utakmica biti kao da igram u gostima - rekao je Neymar i dodao:

- Stvari su se promijenile, ali ja ću dati sve od sebe na terenu. To je moj posao i to ću učiniti. Ne trebam ja podršku, nego je treba PSG.

No čini se kako će se stvari promijeniti već do srijede i prve utakmice u Ligi prvaka protiv Real Madrida, također u Parizu. Navijačka skupina PSG-a, naime, poručila je kako im se "gnjev smanjio za 50 posto nakon što je Neymar zabio onakav gol", prenosi Le Parisien.

- Nije mu bilo lako jer je osjetljiv dečko, ali dobro se nosio s tim. To je život. Navijačima nije lako tijekom prijelaznog roka, zato moramo prihvatiti njihovo ponašanje. Ne želim osuđivati takav potez - rekao je trener PSG-a Thomas Tuchel (46).

Pokretanje videa ...

00:31