To je to što me zanima!

'Neymar nije na prodaju, on je 'pupčano vezan' sa Santosom'

Brazilski nogometni klub Santos ne namjerava prodati svog najboljeg igrača, talentiranog napadača Neymara, poručio je predsjednik Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro
Vidi originalni članak

Neymar je pomogao Santosu da se nedavno dokopa naslova južnoameričkog prvaka (Copa Libertadores), a sada se nalazi u sastavu brazilske reprezentacije na Copa Americi. Nedavno je baš Ribeiro istaknuo kako su Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City i Anži Mahačkala zainteresirani za transfer Neymara, te da su svi spomenuti klubovi spremni platiti 45 milijuna eura odštete koliko stoji u klauzuli Neymarova ugovora koji vrijedi do 2015. godine.

No, ovoga puta predsjednik Santosa tvrdi da klub ne kani prodati svog darovitog igrača, već će ga nastojati zadržati 'još nekoliko godina' u svojim redovima.

- S obzirom na kontinuirane špekulacije o Neymarovoj budućnosti domaćeg i međunarodnog tiska, izjavljujem da on nije dostupan za prodaju. Neymar ima 'pupčanu vezu' s našim klubom, a dive mu se svi poklonici nogometa u Brazilu, neovisno o klupskoj pripadnosti. Odbit ćemo sve ponude za njega i nastojati ga zadržati u klubu još puno godina – poručio je Ribeiro.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • campykid 01.07.2011.

    Nije na prodaju hahah i prije par dana pisalo da su zainterasirani Chelsea,Barca Real,City, Mahačkala i da svi nude 45 mil. rekli su kao ko toliko ponudi njihov je ,hahah ti novinari neznaju šta bi napisali više

  • denis_24 01.07.2011.

    Ispravite me ako griješim, ali nije li neki dan pisalo da ga je Real već kupio. Ili sam ja glup ili ovi novinari?

  • SmackThat 01.07.2011.

    Dok ga ne vidim na službenoj stranici nekog kluba da se uslikao u dresu ne vjerujem ni riječi ovim jeftinim člancima, na šta se svelo novinarstvo?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare