To je to što me zanima!

Neymar: Nisam osjećao noge, mislio sam da ću biti invalid...

Morao sam odmah u bolnicu. Drugi dan su me pustili doma, ali nisam mogao micati noge. Kući sam došao s helikopterom i gledao sam polufinale u kolicima, rekao je Neymar prisjetivši se SP-a 2014.
Vidi originalni članak

Uh, kakva je to bol bila... Sjećam se da sam zabio glavu u travu. Marcelo je vikao liječnicima da požure. Počeo sam plakati jer nisam osjećao noge. Morao sam odmah u bolnicu. Doktor mi je rekao da ima jednu dobru i jednu lošu vijest. Loša je bila da je SP za mene gotov, a dobra da ću moći hodati, rekao je Neymar.

Liječnik mi je rekao: 'Imam jednu dobru i jednu lošu vijest'

Neymar koji je ovoga ljeta prešao u PSG dao je intervju za 'The Player's Tribune', a intervjuirao ga je bivši suigrač iz Barcelone i njegov dobar prijatelj Gerard Pique.

Povod je bio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a prošli su i dramatični trenutak s prošlog SP-a u Brazilu i Neymarovu ozljedu na utakmici protiv Kolumbije u četvrtfinalu.

Nakon suludog i teško shvatljivog starta Kolumbijca Zunige, za Neymara je turnir bio završen. Stadion je utihnuo dok su uplakanog Neymara iznosili s terena. 

- Bio je to normalan start. Takvi dueli su česti na utakmicama. Nisam ga htio ozlijediti - rekao je Zuniga koji je Neymaru slomio treći kralježak, a preko noći postao je neprijatelj broj 1 u Brazilu. Prijetili su mu da neće živ izaći iz zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Naravno da sam imao frizuru kao Ronaldo

- Bio sam jedan dan u bolnici, nisam mogao micati noge pa su me doma prebacili helikopterom. Gledao sam polufinale protiv Njemačke, da... U kolicima. Ne znam što se dogodilo. Nismo igrali Thiago, Alves i ja. Bio je to jedan od onih dana kad je sve otišlo krivo - rekao je Neymar prisjetivši se 7-1 poraza od Njemačke.

Prisjetio se i kad je prvi put gledao SP.

- Mislim da sam imao dvije godine kad sam gledao Romarija i Bebeta kako zabijaju. Ali dobro se sjećam SP-a 2002. godine kad je Brazil osvojio. Sjećam se svake utakmice. I da, ona Ronaldova poznata frizura. Naravno da sam i ja bio tako ošišan. Nemam fotografiju, ali mislim da mama ima negdje, pitat ću je. Ma, tada su svi klinci u Brazilu bili tako ošišani. Ronaldo je bio spektakularan - rekao je Neymar.

Brazil je jedan od favorita u Rusiji.

- Ne samo Brazil, Španjolska, Argentina, Francuska, Njemačka... To su za mene favoriti Svjetskog prvenstva - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • robicasvor 28.12.2017.

    On se s 2god sjeca romarija i bebeta, hahah da, s 2 god se nisi mogel najesti sam a ne gledati nogomet i sjecati se romarija i bebeta, kakav seronja

  • Franz von Drkensson 27.12.2017.

    ni ja nisam osjecao ruke ni noge nakon Božiča, ali od cuge i hrane

  • 123gogo 27.12.2017.

    Koliko se god on baca i simulira ozljeda je bila nezgodna i bolna sigurno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare