To je to što me zanima!

Neymar prema Cityju: 'Želja mi je raditi s Pepom Guardiolom'

Brazilski napadač Neymar prošlog je ljeta iz Barce otišao u PSG, a u posljednje vrijeme sve su glasnije priče oko njegovog odlaska. Sam Neymar je dodatno potpalio vatru jednom izjavom
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme je odlazak Neymara iz PSG-a vruća tema u svijetu nogometa. Većina sjajnog Brazilca u budućnosti vidi u dresu Real Madrida, ali je njegova želja da igra pod palicom Pepa Guardiole, trenutnog stratega Manchester Cityja.

Brazilski napadač je prošlog ljeta prešao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura, no odmah po dolasku, nastali su brojni problemi u klubu iz prijestolnice Francuske, a glavni krivac je - Neymar. 

Sve je počelo od sukoba s Cavanijem oko izvođenja penala, a završilo je s tim da se Neymar nije pojavio na utakmici protiv Monaca nakon koje su Parižani slavili novi naslov prvaka. 

STIŽE IZ PARIZA Arsenal ima novog menadžera: Wengera će zamijeniti Emery!

Iako predsjednik PSG-a na sve načine pokušavati primiriti navijače, Neymar svakim danom pokazuje da mu nije baš pretjerano stalo do PSG-a.

- Oduvijek sam htio raditi s Guardiolom. Došao sam u Barcu kada je on već otišao, a velika želja mi je da treniram pod njegovom palicom - rekao je Neymar.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BabaVera 27.05.2018.

    Suska je njegova zelja

  • flori 27.05.2018.

    Taj lik je toliko iritantan i bahat da bi ga lijepo ostavio na tribine i neka odrađuje ugovor

  • tomi_ffm 27.05.2018.

    Ovaj kao k.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare