To je to što me zanima!

Neymar se nije rugao Ronaldu: 'Nitko te nije tjerao na okladu'

Neymar je gol PSG-u za 2-1 proslavio gestom kojom se u nogometu označava kad neki igrač simulira. Nije to bila poruka Ronaldu, već oklada Neymara i prijatelja...
Vidi originalni članak

Barcelona je pobijedila PSG 3-1 u posljednjem kolu Lige prvaka na Nou Campu i osigurala prvo mjesto u skupini. Pariški klub je poveo, a Neymar je zabio za 2-1. Pogodio je s 25 metara i potom proslavio gol gestom koja u nogometu označava simuliranje. Upravo je ta proslava pokrenula lavinu komentara.

Cristiano Ronaldo zabio je hat-trick Celti u prvenstvu za 3-0 pobjedu Reala. Ronaldo je u toj utakmici kod 0-0 pao kao pokošen u šesnaestercu. Je li bilo kontakta? Možda i je, ali Ronaldova reakcija je bila zakašnjela, a cijela predstava neuvjerljiva. CR7 često se bacao bez razloga na toj utakmici. Neymarova reakcija kod gola protumačena je kao poruka Ronaldu. No nije to bila nikakva poruka, već je riječ o okladi.

- Nitko te nije tjerao da se kladiš protiv mene. Oklada je oklada. Ako zabijem, završit ćeš u bazenu - napisao je Neymar na društvenoj mreži uz priloženi video u kojem jedan od njegovih prijatelja, koji je očito izgubio okladu, skače u bazen.

Neymar nije sprdao Ronalda. To bi bilo licemjerno, jer upravo je Brazilac jedan od igrača koji itekako dobro znaju "naglasiti" prekršaj i padati kod malo jačeg udara vjetra.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 12.12.2014.

    Ja se iskreno pitam sto je sa ovim komentatorima, cim neki igrac Barcelone napravi nekakvu komicnu akciju oni to spajaju sa ismijavanjem Ronalda, a tako i igraci Reala, onda se to odnosi na provokaciju Messija.... ovi uzivaju da posvadjaju narod... neka vas je sramota....

  • iva-nera 12.12.2014.

    Evo iskreno nisam fan ni jednog ni drugog kluba, realno penal na Ronaldu sviran materijal postoji, na kraju krajeva Ronaldu se mogu narugati samo bivsi igraci poput Zidana , Ronalda Lime, i tih velikana jer u danasnjem svijetu Ronaldo je daleko najkompletniji igrac ne kazem da Messi nije igracina i svjetska klasa vec govorim o kompletnosti, Ronaldo ima sve udarac glavom lijevom desnom nogom, skok sve i to gootovo svaki dio je usavrsio . Po meni daleko bolji igrac od Messia samo zbog jedne stvari sto se dokazao u dvije najjace svjetske lige Premiership i Primiera naravno želja mi je vidjeti Mesija u engleskoj ligi .. Tako da novinari samo ovakvim clancima izazivaju svadu kod ljudi i gluposti , a na kraju krajeva veceg glumca od Neymara nema u svijetu nogometa.

  • japanokinez 12.12.2014.

    a jesu plitki sa tim svojim proslavama gola. onaj ovo onaj ono i onda se knjige pišu o tim njihovim kerefekama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare