To je to što me zanima!

Neymar se nudi svima: Otac je došao na pregovore s Juveom

Juventus je već potrošio hrpu love na De Ligta, Romera, Pellegrinija i Demirala, a doveli su i bez odštete Ramseya, Rabiota i Buffona, ali ne odbacuju mogućnost dovođenja brazilskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Brazilski čarobnjak Neymar (27) nalazi se na prekretnici karijere. Ne ostaje mu se više ni dana u francuskom prvaku PSG-u i očajnički traži izlaz iz kluba. Priznao je to prije nekoliko dana i PSG-ov trener Thomas Tuchel.

Neymaru je prvi izbor bila Barcelona, ali oni ga jednostavno ne mogu platiti. PSG traži više od 200 milijuna eura, a Barcelona nudi svega 40 milijuna i Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea u trampi. Spominjao se uz Dembelea i Rakitić, ali ni takva kombinacija nije primamljiva čelnicima pariškog kluba.

JUVE TRAŽI 25 MILIJUNA Mandžo opet u plavom dresu? Everton je ozbiljno zagrizao...

Ipak, za Neymara se nazire svjetlo na kraju tunela. Španjolski Mundo Deportivo javlja da je Neymar stariji otputovao u Torino kako bi popričao s Juventusom oko mogućeg transfera svog sina u redove talijanskog prvaka. Sastao se tamo s Juventusovim direktorom Fabijom Paraticijem, a Mundo piše da je sastanak bio uglavnom informativne prirode.

Juventus je već potrošio hrpu love na De Ligta, Romera, Pellegrinija i Demirala, a doveli su i bez odštete Ramseya, Rabiota i Buffona, ali ne odbacuju mogućnost dovođenja brazilskog reprezentativca. 

IDE U JUVE De Ligt treći najskuplji branič u povijesti: 'On je kao Zlatan...'

Temelji su postavljeni, a sada slijedi niz razgovora oko potencijalnog transfera. Juventus tek treba prodati nekoliko igrača pa bi lako mogli namaknuti spomenutih 200-tinjak milijuna eura.

Nedavno je i sam Neymar bio u Torinu gdje se na jednom humanitarnom događaju družio s Cristianom Ronaldom. Tko zna, možda su pričali i o transferu...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Puta Madre 18.07.2019.

    Evo nogometne kurosave

  • Firefox_1 18.07.2019.

    Neymar može u Juve samo ako ga zastupa Raiola.

  • Roberto Barcello 18.07.2019.

    Neymar sve 5,vrlo dobar igrač i u svakom klubu može biti koristan,ali ovaj njegov stari vidi se sa Marsa da je lopina,pogledajte mu samo te oci,prava zmija koja se smiješka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare