To je to što me zanima!

Neymar se oporavlja odlično, a možda zaigra i protiv Vatrenih

Prema prvim prognozama oporavak je trebao trajati tri mjeseca, no čini se kako će biti ipak nešto kraći. Dio brazilskih medija navodi kako bi Neymar mogao zaigrati protiv Hrvatske u prijateljskom susretu 3. lipnja
Vidi originalni članak

Na teren se vraćam za mjesec dana. Oporavak ide po planu i za sada je sve OK, rekao je Neymar, zvijezda brazilske reprezentacje i francuskog Paris Saint-Germaina za O Globo.

Neymar se ozlijedio u derbiju protiv Marseillea 25. veljače kada je zaradio istegnuće gležnja i napuknuće pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Ubrzo je operiran u Belo Horizonteu gdje je i započeo oporavak.

Prema prvim prognozama oporavak je trebao trajati tri mjeseca, no čini se kako će biti ipak nešto kraći. Dio brazilskih medija navodi kako bi Neymar mogao zaigrati protiv Hrvatske u prijateljskom susretu 3. lipnja u Engleskoj. Ova vijest sasvim sigurno razveselit će brazilskog izbornika Titea uoči početka svjetskog prvenstva u Rusiji koje počinje 14. lipnja.

Brazil će prvu utakmicu u skupini E imati 17. lipnja protiv Švicarske, pet dana kasnije slijedi okršaj protiv Kostarike, a posljednju utakmicu u skupini 'Selecao' će imati 27. lipnja protiv Srbije.

Prije SP-a, Brazil će imati dvije prijateljske utakmice - 3. lipnja protiv Hrvatske, a 10. lipnja protiv Austrije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kurumbu10 13.04.2018.

    2015 Barcelona pojam kako i na koji nacin se igra najljepsi,najproduktivniji,najbolji nogomet.Steta samo ta sezona je bila Top,ostale su bile dobre,ali nesto je falilo.Neymar,Suarez i Leo briljantno,samo da je Iniesta bio onaj prije par godina to bi bila poezija,jer je on vec 5 godina u padu

  • kurumbu10 13.04.2018.

    Nestvarno talentiran igrac,samo izgleda da su mu druge stvari prece,nego nogomet steta!Bas se ozlijedi kada je trebao natrpati onaj lopovski klub.Buduci broj 1 mozda vec slijedece godine.To je igrac zbog kojeg se voli nogomet i dolazi na stadione(izuzev ponekih simulacija) decko ima sve.

  • jurkotic 13.04.2018.

    kakve veze ima Filip Ude s ozljedom ramena Floriana Thauvina? A i Cro cop je sam to izjavio te Neymar potvrdio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare