To je to što me zanima!

Neymar se vratio, izvozao naše i zakucao loptu pod prečku...

Brazilci su poveli protiv Hrvatske zahvaljujući sjajnom golu Neymara, koje mogu izvesti samo majstori poput njega. Naši igrači bili su neodlučni, a napadač PSG-a sjajno je obilježio povratak na teren
Vidi originalni članak

Neymar nije igrao od veljače, a baš je protiv Vatrenih pokazao kako nije ostao bez čarolije. Brazilac je u igru ušao u 46. minuti utakmice Hrvatske i Brazila u Liverpoolu, a u 69. minuti je pokazao zašto je jedan od najboljih igrača na svijetu.

Primio je Brazilac loptu po lijevoj strani, prošao bez problema Šimu Vrsaljka i Matea Kovačića te ispred Duje Ćalete-Cara zakucao pod prečku pored nemoćnog Danijela Subašića za 1-0 vodstvo Brazila. 

Utakmica je završila pobjedom Brazila 2-0, a drugi gol je djelo Roberta Firmina. Sjajno je Casemiro nabacio loptu prema Firminu, koji je potpuno neometan primio loptu pored nesmotrenog Jedvaja i mirno lobao istrčalog Subašića.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • kamenpokamen 04.06.2018.

    Bit cemo sigurno 4-ti na prvenstvu. ( mislim na grupu )

  • filip88 03.06.2018.

    Bitno da on nije zvao Brekala i Sosu,onda na beku izmislja s igracima,Perisic i Pjaca koji su van forme igraju ,a Brekalo koji rastura u Njemackoj nije ni pozvan....

  • 123gogo 03.06.2018.

    Svidjelo se to vama ili ne Neymar je maestro, sta je covjek napravio nasoj obrani i Subasicu je umjetnost. Jos mu je to prva utakmica u posljednja 4 mjeseca. Dobri smo bili, ali po meni Brazil je igrao u laganoj trecoj, mi smo kidali koda je finale. Mi smo prosjecna momcad nista vise. Prodjemo li skupinu budite sretni, presretni. Ja nemam nikakva ocekivanja za nase, da bod osvoje dobro ce osvojit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare