To je to što me zanima!

Neymar: SP je moj san, bit ću spreman za odlazak u Rusiju

Do početka najišćekivanijeg sportskog natjecanja na svijetu ostalo je još manje od dva mjeseca. Igrači rade sve što je u njihovoj moći da dođu tamo potpuno spremni, a niti Neymar nije iznimka...
Vidi originalni članak

Brazilska zvijezda Neymar vjeruje da bi mogao zaigrati na Svjetskom prvenstvu, koje 14. lipnja počinje u Rusiji. Napadač PSG-a 26. siječnja slomio je kost u stopalu, nakon koje je završio na operaciji.

Brazil prvu utakmicu igra 17. lipnja protiv Švicarske, s Neymarom u momčadi, nadaju se Brazilci i sam Neymar:

- Nadam se da ću doći tamo u dobroj formi. Zadnji pregled mi je 17. svibnja, nakon čega ću moći zaigrati - rekao je na konferenciji za novinare u Sao Paulu, gdje se oporavlja od ozljede.

- Na prošlotjednom pregledu sve je bilo idealno. Nadam se da će tako biti i dalje te da ću se vratiti što prije. Čim počnem trenirati radit ću jače nego ikad. Svjetsko prvenstvo je moj san, čekao sam četiri godine na tu priliku.

Nakon Švicarske, Brazil će snage odmjeriti s Kostarikom i Srbijom. Usprkos debaklu na domaćem terenu prije četiri godine, sada će biti jedni od glavnih favorita za naslov.

- Sumnje postoje, ali to je normalno nakon prve operacije u karijeri. Teško mi je biti van terena, no barem sam odmoran. Moramo gledati pozitivnu stranu stvari - zaključio je Neymar.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.04.2018.

    Neymar mi je postao odvratan.

  • mr mike 18.04.2018.

    4 godine ceka na SP to je njegov san, imali takva izjava nasih princeza

Komentiraj...
Vidi sve komentare