To je to što me zanima!

Neymar: Strah me, nisam još sto posto spreman uoči Hrvata

Brazilci su očekivali da se njihov najbolji igrač vrati na travnjak protiv Hrvatske u nedjelju, ali lako je moguće da Neymar propusti taj susret. I sam tvrdi da još nije sto posto spreman
Vidi originalni članak

Neymar se oporavlja već tri mjeseca. Bit će spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali se na travnjak možda ne vrati kad su to Brazilci očekivali. Hrvatska i Brazil u nedjelju od 16 sati na kultnom Anfield Roadu u Liverpoolu igraju prijateljsku utakmicu. Bilo je najavljeno da će Neymar odigrati jedno poluvrijeme, ali možda to ne bude tako.

- Nisam još sto posto spreman. Još se nelagodno osjećam kod nekih pokreta na terenu, osjećam strah nakon tromjesečnog izbivanja - rekao je najbolji igrač Brazila, koji tvrdi kako će i iduće sezone sigurno igrati za PSG.

- Pričaju besmislice. Uopće nije vrijedno odgovarati na priče da ću iduće sezone igrati za Real - dodao je Neymar.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nav1e 28.05.2018.

    Covjek vidio kako je Lovren pospremio Ronalda u dzep pa se uplasio i vec poceo izlike izmisljavati :D

  • BrianThompson 28.05.2018.

    Sa Neymarom ili bez njega, slabiji smo i izgubit ćemo kao i protiv Perua. Nije upitno da će se i Brazilci čuvati, ali uopće je bespredmetno raspravljati kada mi igramo pripremne utakmice koje uopće ne odgovaraju našim protivnicima u skupini. Pripremamo se za Argentinu protiv Brazila - Brazil i Argentina igraju dva potpuno različita sustava i samim time imaju dvije različite koncepcije igre. Ista priča je i u vezi Senegala kao pripreme za Nigeriju. Nigerija igra netipičan afrički nogomet i da Senegal dobijemo i 5:0, utakmica protiv Nigerije će biti potpuno drukčija i trebat će se postaviti potpuno drugačije. Ne znam zašto naš stručni stožer misli ovako kako misli, ali mi smo trebali izabrati potpuno različite protivnike u pripremnim utakmicama, a ne ići protiv Brazila samo zato jer je rival Argentini i Senegal jer je reprezentacija koja je blizu Nigeriji na mapi svijeta. Te dvije pripremne utakmice će pokazati da li se mi možemo nositi s tipom igre kakav igraju Brazil i Senegal, a neće ništa reći o tome hoćemo li se moći nositi s igrama Argentine i Nigerije. Gubljenje vremena, snage i dovođenje ključnih igrača u mogućnost ozljede.

  • OS98netko 28.05.2018.

    Ni ne moras igrat ionako cemo dobit 3 komada s rezervama

Komentiraj...
Vidi sve komentare