To je to što me zanima!

Neymar: U Europi je trening ozbiljna stvar, u Brazilu nije...

Imali smo jednog od najboljih brazilskih izbornika ikad, no onaj tko se bolje pripremi taj i pobjeđuje. Ja se ne razumijem toliko dobro u taktiku, ali priprema je sve...
Vidi originalni članak

Najveća zvijezda brazilske reprezentacije, Neymar , u razgovoru za Globo TV još se jednom osvrnuo na proteklo Svjetsko prvenstvo na kojem je ' selecao ' neslavno razbijen u polufinalu gdje je Njemačka slavila 7-1. Napadač Barcelone imenovao je svoje favorite za najboljeg igrača brazilskog turnira.

- Ja sam veliki, ogromni navijač i obožavatelj Messija , i kao igrača i kao osobe. On je po meni bio jedan od najbolja tri igrača na SP-u. Uz njega tu su Schweinsteiger i Robben - rekao je Neymar te odabrao i najbolji gol prvenstva:

- To je gol Jamesa Rodrigueza protiv Japana . Odličan prodor i odličan udarac - pojasnio je Brazilac koji samodopadno s glave ne skida kapu sa svojim logom i koji se na nacionalnoj televiziji pojavio u hipsterskim naočalama kakve se sigurno neće svidjeti iznenađujuće velikom broju ljudi kojima se Neymar, blago rečeno, ne dopada.

Osvrnuo se 22-godišnjak i na bivšeg brazilskog izbornika, Luiza Felipea Scolarija .

- Imali smo vođu koji je bio jedan od najboljih brazilskih izbornika ikad, no onaj tko se bolje pripremi za utakmice taj i pobjeđuje. Ja se ne razumijem toliko dobro u taktiku , ali priprema je sve. U Europi je svaki trening jako ozbiljna stvar , a u Brazilu nije. Mi smo jednostavno takvi. Naš je nogomet u ovom trenutku iza njemačkog i š panjolskog , a mi moramo biti veliki i to priznati - za kraj je poručio Neymar.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • MilosrdniAndjeo 22.07.2014.

    E moj Neimar, nije ti to opravdanje jer svi vi igraci Brazilske reprezentacije trenirate u evropi baš kao i ostali.

  • dan33 22.07.2014.

    a da tek vidis profesionalizma u hnl

  • PlačanjeMeča 22.07.2014.

    neymar stim naočalama mi izgleda ko steve urkel

Komentiraj...
Vidi sve komentare