To je to što me zanima!

Neymar zezao Gonzaleza, ovaj ga opet oprao: Roditelji su me učili da moraš iznijeti smeće...

Nogometaši PSG-a i Marseillea ponovno su se našli na terenu četiri mjeseca nakon tučnjave zbog koje je Neymar pocrvenio. Sad je Brazilac pobijedio pa lagano provocirao, a González mu nije ostao dužan
Vidi originalni članak

Točno četiri mjeseca nakon što su se žestoko sukobili u prvenstvenoj utakmici Marseillea i PSG-a, Álvaro González (31) i Neymar (28) opet su bili na suprotnim stranama u meču superkupa u srijedu koji su Parižani dobili 2-1 i uzeli prvi trofej s Mauriciom Pochettinom.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponovno je bilo vatre između Španjolca i Brazilca. González je nekoliko puta faulirao Neymara, jednom mu čak i naslonio ruku na lice. Pariška zvijezda nije ga propustila bocnuti nakon utakmice na Twitteru, a ni González mu nije ostao dužan.

"Roditelji su me uvijek učili da iznesem smeće", napisao je González uz fotografiju u kojoj odguruje Neymara.

Inače, u rujanskoj pobjedi Marseillea u Parizu Neymar je dobio crveni pa kasnije na društvenim mrežama objavio kako mu je "žao što tu šu*činu nije udario u lice" tvrdeći da ga je ovaj rasistički vrijeđao. Dobio je dvije utakmice suspenzije, a Gonzálezu su prijetili smrću.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • paolo98 14.01.2021.

    Bile su još 2 objave nakon toga...trebali ste sve objavit :)

  • faithless 14.01.2021.

    ovaj post je ozlijedio neymara

  • Roko_Prč 14.01.2021.

    Neymar je vrhunski igrač i da nije onoliki padavičar bio bi podjednako dobar kao Mesi i Ronaldo, i prava je šteta što trenutno nema nijedan igrač koji bi njih dvojicu mogao naslijediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare