To je to što me zanima!

Neymara operirali četiri sata, poznato kad bi se mogao vratiti

Neymarov klub Al Hilal namjeravao je operaciju obaviti u Parizu. Ipak, Brazilac se odlučio za doktora Lasmara, koji ga je već operirao u istoj bolnici 2018.
Vidi originalni članak

Brazilski napadač Neymar (31) operiran je u Belo Horizinteu, dva tjedna nakon teške ozljede koljena u susretu protiv Urugvaja u kvalifikacijama za SP 2026.

Neymarova operacija križnih ligamenata, te meniska lijevog koljena, trajala je četiri sata, a objavio ju je Rodrigo Lasmar, objavio je Globo Esporte.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar u Arabiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neymarov klub, Al Hilal namjeravao je operaciju obaviti u Parizu. Ipak, Brazilac se odlučio za doktora Lasmara, koji ga je već operirao u istoj bolnici 2018. godine nakon teške ozljede stopala s Paris SG-om.

Napadač je u četvrtak rano ujutro na društvenim mrežama objavio sliku na kojoj spava sa svoje dvoje djece i poručio: "Sve će biti u redu".

Očekuje se da će se igrač Al Hilala vratiti na teren do kraja prve polovice 2024.

Neymar je najbolji brazilski strijelac svih vremena sa 79 golova, dva više od legendarnog Pele. Međutim, Pele je u dresu brazilske vrste osvojio tri svjetskla naslova, a Neymar niti jedan.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gnojna družina 03.11.2023.

    Meni se nekako cini da je poduzi odmor razlog njegove "ozljede". Nit je start bio ostar nit ga je itko dotakao, nego je pao ko pokosen iz vedra neba. S obzirom da je puno puta u karjeri pokazao koliko je "profesionalan" stvarno se nebi cudio da fejka ozljedu. Biti u nekoj pustinji bez prijatelja bez fotografa koji neprestano trce oko njega ili bit doma na copacabanni i trosit stotine milijuna koji leze na racunu.I onda ko secer na kraju izjavi da mu je ovo najgori trenutak u zivotu jer logicno maksimalno je motiviran, igra u najjacoj ligi svjeta, natjece se za ballon d'or, ima veliku sansu osvojit ligu prvaka a uz to je i najbolji strijelac lige prvaka. Dao bi ruku na panj da nije ozljeden al ko sam ja.Ovo da je odbio placenu njegu u parizu u top bolnici specijaliziranoj za sportske ozljede i odbio ju samo jos jedna od cinjenica koja potvrduje moju tezu da fejka ozljedu jer u parizu bi student na praksi skuzio da mulja a u brazilu ima "svog" ljecnika koji ga je kako clanak kaze vec "ljecio" par puta u karjeri. I prije nego krene pljuvacina razmisite kolike su granice nekoga ko ima preko milijardu eura na racunu i status bozanstva u svojoj zemlji.

  • banmla 03.11.2023.

    Nikad više

Komentiraj...
Vidi sve komentare