To je to što me zanima!

Neymarova lista želja u PSG-u: Dovedite u klub Ivana Rakitića

Brazilski čarobnjak sastavio je listu želja i predao je bogatašima iz Pariza kako bi stvorili momčad koja će ove sezone napasti Ligu prvaka. Na njoj se nalaze Ivan Rakitić, Mauro Icardi, Marcelo...
Vidi originalni članak

Odlazi, ostaje, želi ga Real Madrid, traži veću plaću, ne sviđa mu se Cavani... Sve se u PSG-u vrti oko Neymara. Otkako je došao Brazilac je u više navrata pokazao da ga je osim novcem Pariz privukao i činjenicom da će bijegom od Messija u ruke figurativno dobiti svoju momčad.

A kad je već tako, zašto onda ne bi sam kreirao i politiku transfera u klubu koji ima neograničene resurse. Kako s PSG-om želi osvojiti Ligu prvaka i sam je to rekao odbacujući nagađanja da prelazi u Real Madrid, Neymar je čelnicima kluba odlučio 'pomoći' i predao im svoju listu željenih pojačanja. 

A na njoj se nalazi i njegov veliki prijatelj Ivan Rakitić. Upravo je Raketa nekoliko puta ponovio kako bi u bilo kojoj momčadi uz sebe volio imati Neymara te mu je s njim uvijek bilo gušt igrati.

Drugi igrač na toj listi je Mauro Icardi. Neymar ga jako cijeni i smatra kako je on pravi izbor za mjesto PSG-ove 'devetke'. To bi, pak, značilo da je Cavani na izlaznim vratima. S Urugvajcem se ionake ne slaže najbolje i pitanje je mogu li uopće više zajedno igrati. Uz sebe želi i svog reprezentativnog kolegu Marcela... 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • cinquina 21.07.2018.

    Iz barce u psg...ma molim vas

  • Orahova1 21.07.2018.

    Opet samo prepisi je su li tako radili i u školi novinari.

  • Maxim253 21.07.2018.

    Ne idi Ivane tamo pa da moraš trčat za četvoricu, a oni da kupe slavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare