To je to što me zanima!

Neymarova ozljeda i gol Luiza dobili su i svoju Lego verziju

Zanimljiva utakmica između Brazila i Kolumbije izgleda još i zanimljivije kad su u pitanju sažeci s Lego kockicama. Pogledajte opet golove s četvrtfinalnog susreta
Vidi originalni članak

Kanal Guardian Football na YouTubeu uvijek ima zanimljive uratke, a jedna od specijalnosti su i sažeci utakmica u Lego verzijama. Već smo vidjeli kako je izgledala utakmica Brazila i Hrvatske , čime je započeo uspješan put Brazilaca do polufinala.

Uz golove i Neymarovu ozljedu, autori videa zaslužili su dodatne pohvale i za sprej kojim je sudac označio gdje mora stajati Lego živi zid.

Brazilci će u polufinalu igrati protiv Njemačke, u utorak u 22 sata po hrvatskom vremenu. Drugi polufinalni par čine Argentina i Nizozemska, koji igraju u srijedu u 22.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • RobertHranilović 08.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • deniman 08.07.2014.

    neznam zašto koriste ovu sliku luiz-a izgleda ko da drži nož i da bude napao nekog u tušu, ili ko da je obavio čudovišnu 2 nuždu a ima super velike hemeroide

  • marijaterezija2 08.07.2014.

    meni je lego bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare