To je to što me zanima!

Neymaru je dosadila La Liga: 'Volio bih zaigrati u Engleskoj'

U Engleskoj se nikad ne zna tko će pobijediti i tko će biti prvak na kraju, to je uvijek iznenađenje, izjavio je Neymar otkrivši svoju ambiciju da jednog dana zaigra u Premier ligi
Vidi originalni članak

Iako je nedavno produžio ugovor s katalonskim klubom do 2021. godine, Neymar je u jednom intervjuu otkrio kako bi volio jednog dana zaigrati u Premier ligi.

- Premier liga me oduševljava. Volim engleske klubove i njihov stil igre. A i tko zna? Možda jednog dana i zaigram u Engleskoj - otkrio je Brazilac u razgovoru za SunSport. 

Bez obzira što je 25-godišnjak na samom vrhuncu svoje karijere i što je jedan od najboljih pojedinaca na Camp Nou, njegove izjave možda 'ponukaju' velike engleske klubove da izdvoje određenu svotu novca za Neymara.

- Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool - sve su to klubovi kojima se divim. Bore se do zadnje sekunde u svakoj utakmici. A ne zaboravimo da su u Engleskoj treneri visokih profila poput Mourinha Guardiole. To su treneri s kojima bi svaki igrač volio surađivati - nastavio je brazilski napadač. 

Neymar je, otkako je dio katalonskog diva od 2013. godine, pomogao Barci osvojiti dva naslova španjolskog prvaka, ostavivši tako vječne rivale Madriđane iza sebe. Možda Neymar žudi za novom vrstom rivaliteta.

- U Engleskoj se nikad ne zna tko će pobijediti i tko će biti prvak na kraju, to je uvijek iznenađenje - rekao je Neymar glavni razlog zašto mu je Premier liga tako zanimljiva. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • simunicevdom 21.03.2017.

    On u Engleskoj Englezi kad te pokupe mislit ces da je te pregazila horda bikova. Nema penala.

  • bedak11 21.03.2017.

    Za bozic se znalo da Chelsea osvaja englesku ligu, za spanjolsku se jos ne zna, al eto engleska je neizvjesna...

  • Nik Dubrovnik 21.03.2017.

    Premier liga je bolja i kvalitetnija od bilo koje druge lige. Ovi što tvrde da je španjolska bolja to govore jer su navijači reala i barce. Pa u engleskoj svako kolo imaš neki derbi. Ima 7-8 jednako dobrih ekipa koje se mogu borit za naslov, dok je to u španjolskoj svedeno na real i barcu i u posljednje vrijeme atletico. Još je tu i sevilla ali daleko je to od borbe za naslov. Ne znam koliko vas što tvrdite da je španjolska liga bolja npr gleda sevillu protiv las palmasa ili villarreal protiv eibara. Mislim da to ne gleda nitko, a svi će pogledat tottenham West ham, ili man utd - everton itd. Premier liga pruža više derbija i boljih utakmica nego bilo koja druga i to je fakt

Komentiraj...
Vidi sve komentare