To je to što me zanima!

Neymaru su slomili kralježak! Scolari lud: Na njega traje lov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zadnje tri utakmice govorim da na Neymara traje lov! Ali svi ostali tvrde kako to nije istina. Evo vam sad! Zuniga mu slomi kralježak i prođe bez kartona, kaže Scolari
Vidi originalni članak

Brutalan start Zunige koljenom u kičmu i to je kraj. Kraj za Neymara na ovom Svjetskom prvenstvu. Potvrdio je to i liječnik. Za brazilske navijače pobjeda protiv Kolumbije u četvrtfinalu (2-1) gorko-slatkog je okusa.

U polufinalu ih čekaju Nijemci , ali Thiago Silva ne igra zbog kartona, a Neymar zbog nevjerojatno glupog starta Zunige na protivničkoj polovici, dok je Neymar primao loptu okrenut leđima, potpuno neopasan za gol Kolumbije. S obzirom na mjesto gdje ga je pogodio, Zuniga je Neymaru mogao okončati karijeru!

- Neymar ima frakturu trećeg kralješka. Nažalost, za njega je ovo Svjetsko prvenstvo završilo, a oporavak može trajati i do nekoliko tjedana. Nasreću, ne mora na operaciju - potvrdio je liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar.

Brazilsku zvijezdu hitno su prebacili u privatnu bolnicu u Fortalezi. Vijest je stigla i do navijača pa je njih 50-ak stiglo pred bolnicu Sao Carlos u kojoj je ležao Neymar.

Felipe Scolari je poludio kad je čuo vijest da mora bez Neymara.

- Zadnje tri utakmice svima govorim da na Neymara traje lov! Ali svi ostali tvrde kako to nije istina. Evo vam sad. Thiago Silva dobio je žuti karton zbog ničega, a Zuniga nije ni dobio karton, a potrgao je kralježak Neymaru - bijesan je bio Felipe Scolari.

Ima pravo biti bijesan. Kontakt je za nogomet normalna stvar. Ali leteće koljeno... To je specijalnost jednog gospodina, Reymja Bonjaskog, kojeg zovu "Leteći gospodin". On svojim koljenima u letu u kickboxingu razara protivnike. Slično kao što je to napravio Zuniga Neymaru. Kolumbijac je malo promašio sport. I prošao bez kazne.

- Neymar je plakao od boli. Ne znam... Postoji mala nada, on je mlad, tko zna što se može dogoditi u 48 sati - dodao je utučeni brazilski izbornik.

Zuniga: Bio je to normalan start, nisam ga htio ozlijediti

Kolumbijac koji je ozlijedio brazilsku zvijezdu rekao je nakon utakmice kako se borio za svoju zemlju.

- Bio je to normalan start. Nisam ga htio ozlijediti, igrao sam za svoju zemlju i branio boje Kolumbije - kazao je Zuniga.

Idi na 24sata

Komentari 272

  • artieeeee 06.07.2014.

    Zas svi nesto protiv Brazila? Mozda sudac i je bio mrvicu na njihovoj strani, ali to je normalno! Kao prvo, prvenstvo je u njihovoj drzavi i ako brazil izgubi sigurno ce biti manje gledatelja na stadionu. Kao drugo kada je Neymar puknuo Modrica, Modricu to nije moglo utjecati na karijeru. Kao trece, Zuniga je zbilja bio bezobrazan i nije dobio niti zuti karton, a mogao je tipu unistiti buducnost. Kao cetvrto, Neymar je rekao da mu je san igrati u finalu svjetskog prvenstva, a sada ce cekati cetiri godine ako uopce budu u slijedecem prvenstvu. Kao peto, odbijte od Neymara i Brazila jer oni samo slijede svoje snove i uspjesni su u tome. Usput, ako ste ljuti zbog utakmice Brazil-Hrvatska, Brazil je igrao bolje. Svaka cast nasim igracima, ali nisu zabili ni jedan jedini gol, a za onaj jedan bod je zasluzan Marcelo, a cak i uz takav pocetak izgubili smo 3-1. Pa sto ako je sudac bio na strani Brazila?! Istina je da to nije posteno, ali je li to razlog da se vrijeda osobu koja je samo radila svoj posao? Svi zele pobijediti na prvenstvu, a Brazil je dosao puno dalje nego mi. Zato nemojte vrijedati i govoriti gluposti kao sto su "Drago mi je do neba" ili "Brazilci su dobili sto su zasluzili". Zar smo spali tako nisko da se radujemo boli i nesreci druge osobe? Hoce li Neymarova ozljeda vama donijeti nesto dobro? Prije nego ponovo napisete nesto primitivno, glupo i izopaceno, razmislite malo kakve to osobe zelite biti!!!

  • famiglia 06.07.2014.

    Kamerunac Song je dobio crveni jer je s ledja udario Mandzu laktom u ledja zasluzeno, Zuniga u punom trku koljenom udara Neymara u ledja visoko podignuta noga, koljeno u ledja u punom trku i nista niti zuti karton i vi svi tu pisete normalan start, neka ga je itd. Kakvi licemjeri , ogavno

  • famiglia 06.07.2014.

    Ove licemjere tu vise ne moze normalan covjek citati. Decku su slomili kraljezak na terenu i vama je to normalan start, koljenom u leđa u punom trku je normalan start, naravno da nije, zamislite da je to netko napravio nasem Mandzukicu, Modricu kako bi onda komentirali, covjek treba biti kazenjen. Ako je Suarez kaznjen za ugriz koji nije ostavio nikakve posljedice na 4 mjeseca, sto je onda lom kraljezka koliko je to 5 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare