Obavijesti

Sport

Komentari 272

Neymaru su slomili kralježak! Scolari lud: Na njega traje lov

Neymaru su slomili kralježak! Scolari lud: Na njega traje lov
13

Zadnje tri utakmice govorim da na Neymara traje lov! Ali svi ostali tvrde kako to nije istina. Evo vam sad! Zuniga mu slomi kralježak i prođe bez kartona, kaže Scolari

VIDEO

Brutalan start Zunige koljenom u kičmu i to je kraj. Kraj za Neymara na ovom Svjetskom prvenstvu. Potvrdio je to i liječnik. Za brazilske navijače pobjeda protiv Kolumbije u četvrtfinalu (2-1) gorko-slatkog je okusa.

U polufinalu ih čekaju Nijemci , ali Thiago Silva ne igra zbog kartona, a Neymar zbog nevjerojatno glupog starta Zunige na protivničkoj polovici, dok je Neymar primao loptu okrenut leđima, potpuno neopasan za gol Kolumbije. S obzirom na mjesto gdje ga je pogodio, Zuniga je Neymaru mogao okončati karijeru!

VIDEO

- Neymar ima frakturu trećeg kralješka. Nažalost, za njega je ovo Svjetsko prvenstvo završilo, a oporavak može trajati i do nekoliko tjedana. Nasreću, ne mora na operaciju - potvrdio je liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar.

Brazilsku zvijezdu hitno su prebacili u privatnu bolnicu u Fortalezi. Vijest je stigla i do navijača pa je njih 50-ak stiglo pred bolnicu Sao Carlos u kojoj je ležao Neymar.

VIDEO

Felipe Scolari je poludio kad je čuo vijest da mora bez Neymara.

- Zadnje tri utakmice svima govorim da na Neymara traje lov! Ali svi ostali tvrde kako to nije istina. Evo vam sad. Thiago Silva dobio je žuti karton zbog ničega, a Zuniga nije ni dobio karton, a potrgao je kralježak Neymaru - bijesan je bio Felipe Scolari.

Ima pravo biti bijesan. Kontakt je za nogomet normalna stvar. Ali leteće koljeno... To je specijalnost jednog gospodina, Reymja Bonjaskog, kojeg zovu "Leteći gospodin". On svojim koljenima u letu u kickboxingu razara protivnike. Slično kao što je to napravio Zuniga Neymaru. Kolumbijac je malo promašio sport. I prošao bez kazne.

- Neymar je plakao od boli. Ne znam... Postoji mala nada, on je mlad, tko zna što se može dogoditi u 48 sati - dodao je utučeni brazilski izbornik.

Zuniga: Bio je to normalan start, nisam ga htio ozlijediti

Kolumbijac koji je ozlijedio brazilsku zvijezdu rekao je nakon utakmice kako se borio za svoju zemlju.

- Bio je to normalan start. Nisam ga htio ozlijediti, igrao sam za svoju zemlju i branio boje Kolumbije - kazao je Zuniga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 272
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu