To je to što me zanima!

(Ne)zadovoljstvo: 'Metar očito nije jednak za sve'

Učinili smo sve što je bilo u našoj moći da derbi protekne u redu, a na kraju ipak moramo platiti visoku novčanu kaznu, poručili su iz Hajduka
Vidi originalni članak

Nakon što je Upravni odbor Udruge Prve HNL, kao drugostupanjsko tijelo u disciplinskom postupku protiv Hajduka, djelimično prihvatio žalbu Splićana i preinačio odluku disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića, reagirali su iz Hajduka. Potvrđena im je kazna od 200 tisuća kuna zbog loše organizacije susreta, dok je kazna igranja jedne utakmice bez gledatelja ukinuta jednoglasnom odlukom UO-a (Medić, Rubeša, Karađole, Čulo) zbog "interesa nogometa i nogometne igre". Hajduk se izvukao s "posljednjom opomenom".
- Zadovoljni smo što ćemo utakmicu protiv Cibalije igrati pred našim vjernim navijačima, no ipak nismo u cijelosti zadovoljni odlukom drugostupanjske komisije - prenio je stav Hajduka glasnogovornik Davor Pavić i pojasnio:
- Učinili smo sve što je bilo u našoj moći da derbi protekne u redu, a na kraju ipak moramo platiti visoku novčanu kaznu. Očito je da metar nije jednak za sve jer je disciplinski sudac Krešimir Vlajčević nakon jesenske utakmice Dinamo - Hajduk, koja je više puta prekidana bakljadama, kaznio Dinamo puno manjom kaznom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pakikpokik 03.03.2009.

    ljudi moji ja na zapadu nesmijem bez slema kroz halu proći, na ljestve veće od2m bez remena i osiguraća, a oni puste covjeka tek tako na tu visinu bez osiguranja, sad treba podnjeti tužbu protiv delegata utakmice koji je to sve gledao i organizatora priredbe, jer su dozvolili čovjeku to po život opasno penjanje radi dekora, hvla bogu pa nisu trebale njemu latice za dekor, a ko bi onda pred njegovu majku,oca , familiju, od odgovornih! Stvarno smo banana drzava

  • pakikpokik 03.03.2009.

    za takve propuste u organizaciji treba i vece kazne (ne samo hajduku),kasnjenje 19 min, prekid 7 min a nije bila visa prirodna sila trebalo je odmah odsvirati kraj, a da ne govorim tko bi bio od organizatora odgovoran da je onaj covjek pao sa tribine sto je bacao papir,netko ga je pustio gore a tko?

  • nino95 03.03.2009.

    dosta više o tom \"derbiju\"...o el classicu se toliko ne priča a kamoli o nekom šugavom nogometu koji je prikazan tada,a da ne govorim o ostalom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare