To je to što me zanima!

Nezaustavljive Barakude jure po prvo mjesto: Pala i Rusija!

Bila je ovo puno teža pobjeda od očekivanog. Rusi su krajem druge četvrtine vodili s velikih 6-3 i činilo se kako bi nam mogli zapapriti. Međutim, tada su na scenu stupiili Maro Joković i Sandro Sukno
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija ostvarila je drugu pobjedu u drugoj utakmici skupine D na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti i sada je još jedan korak bliže prvom mjestu u skupini. Barakude su slavile protiv Rusije 10-8 (1-3, 3-3, 4-1, 2-1).

U prvom kolu naši vaterpolisti su pobijedili Amerikance, koji su glasili za najveće konkurente u skupini za prvo mjesto. Na kraju je ispalo da je SAD na prvenstvo poslao dečke sa Sveučilišta. Bez obzira, pobjeda protiv SAD-a je bitna kao i ova protiv Rusije.

Bila je ovo puno teža pobjeda od očekivanog. Rusi su krajem druge četvrtine vodili s velikih 6-3 i činilo se kako bi nam mogli zapapriti. Međutim, tada su na scenu stupiili Maro Joković i Sandro Sukno. Zabili su četiri gola u nizu i Hrvatska je došla do preokreta.

Pred kraj utakmice isključen je izbornik Ivica Tucak zbog drugog žutog kartona nakon dva prigovora.

Najefikasniji u našim redovima bili su Maro Joković sa 4 i Sandro Sukno sa 3 pogotka, a kod Rusa najbolji je bio Sergej Lisunov sa 2  gola. U drugoj utakmici naše skupine sastaju se SAD i Japan (srijeda 17.30 sati).

Hrvatska je ovom pobjedom praktički osigurala prolaz u četvrtfinale jer je pobijedila dva najveća suparnika. Barakude u petak igraju protiv Japana (13,30 sati).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • statebriga1312 25.07.2017.

    Dadada opet smo bahati dok ne dodjete do Srba onda pljuc

  • Shogun 19.07.2017.

    Jadno,srbi bi ih pobijedili 10 razlike.

  • Y€L€ 19.07.2017.

    Dubrovnik protiv Rusije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare