To je to što me zanima!

Nezaustavljivi Đoković do 20. uzastopne pobjede na Touru

Srbinu je za 20. uzastopnu pobjedu na Touru bio dovoljan po jedan break u svakom setu, a zanimljivo bili su to jedini gemovi u kojima je Hurkacz ponudio Đokoviću šansu za break
Vidi originalni članak

Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Dubaiju. Prvi reket svijeta slavio je protiv Poljaka Huberta Hurkacza, inače 11. tenisača svijeta, sa 6-3, 7-5.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srbinu je za 20. uzastopnu pobjedu na Touru bio dovoljan po jedan break u svakom setu, a zanimljivo bili su to jedini gemovi u kojima je Hurkacz ponudio Đokoviću šansu za break. Nole, s druge strane, nije ponudio Poljaku niti jednu jednu.

SANJAT ĆE ČEHA Đoković opasno visio: Teškom mukom srušio 130. na svijetu OBOŽAVA NAJMLAĐE VIDEO Đoković zaigrao nogomet s djecom na vrućem pijesku: Tako je dobar s mladim ljudima

Iako je imao više winnera (21-20), Hurkacz je očekivano imao i dvostruko više neprisiljenih grešaka (15-7). Đoković nije odigrao meč za pamćenje, ali dovoljan za novi polufinale.

Tamo će igrati protiv pobjednika ogleda između Danila Medvjedeva i našeg Borne Ćorića, dok u drugom dijelu ždrijeba polufinale igraju Alexander Zverev i Andrej Rubljov.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nameless 02.03.2023.

    Slijedi goropadni 🐻

Komentiraj...
Vidi sve komentare