To je to što me zanima!

Nezaustavljivi Ola: Ivica ušao i odmah zabio za München 1860

Ivica Olić zabio je gol u pobjedi Münchena 1860 nad Karlsruherom (2-1) u 20. kolu 2. Bundeslige. Bivši napadač "vatrenih" upisao je peti gol ove sezone, samo 22 sekunde nakon ulaska u igru
Vidi originalni članak

Samo 22 sekunde trebale su Ivici Oliću da zabije gol za München 1860 u domaćem prvenstvenom ogledu protiv Karlsruhera (2-1) u subotu na Allianz Areni. Bio je to treći najbrži džokerski gol u Njemačkoj u zadnje tri sezone.

Bivši hrvatski reprezentativac ušao je u igru u 57. minuti, prije nego što su domaćini izveli korner. Našao se nečuvan u petercu i glavom uputio loptu koja je nekako prešla gol-crtu.

Ivica je u odličnoj formi ove sezone iako je već u 38. godini života. Bio mu je to peti gol sezone u nešto više od tri mjeseca.

Gosti, koji su vodili od 48. minute golom Jordija Figuerasa, držali su remi do sudačke nadoknade, a onda je sve palo u vodu. prvo je Grischa Promel dobio drugi žuti karton, a u 96. minuti Kai Bulow zabio je pobjednički gol za "sechzigere".

München 1860 ovom je pobjedom napravio važan korak u borbi za ostanak u 2. Bundesligi. Pet je bodova iznad opasne zone, a četiri boda manje ima upravo Karlsruher.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • OS98netko 12.02.2017.

    Nije zabio preko 300 min..bilo mu i vrijeme...i cemu to paklen kad je cemer i jad od igraca

  • odlucni 12.02.2017.

    Ola ila ko drvena kola.Ma kakav Ola pa boruse za opstanak u drugoh ligi.Dije to od ozbiljnog nogometa.Nemojte pretjerivat pa covjek je ptica trkačica i sedamdeset pa i vise posto lopti se od njega odbilo samo zato sto nestaje trcat i svagdje ga je.Zalaganje petica a znanje jedva dvojka.

  • komentator__Luka 11.02.2017.

    taman da uhvati formu za EURO 2020.

Komentiraj...
Vidi sve komentare