To je to što me zanima!

'Ngannou će nokautirati Stipu!'

Miočić je sad najbolja verzija sebe, postao je brži i bolji, izgubio je kilažu. Ali Francis izgleda kao da je u životnoj formi i spreman je izazvati Stipu kao nikad prije, rekao je Cormier za Talk Sport.
Vidi originalni članak

Miočić ili Ngannou? Odbrojavamo sitno do spektakla u Las Vegasu u ranim nedjeljnim satima po hrvatskom vremenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javnost je podijeljena, kladionice također. Što se više približava borba, sve veće šanse daju Miočiću iako je Ngannou i dalje za njih u maloj prednosti.

Habib Nurmagomedov, primjerice, misli da su šanse 50-50, a svakako je zanimljivo čuti što o ishodu misli Daniel Cormier. Nije baš rekao ono što će nam se svidjeti...

- Mislim da će ga Ngannou nokautirati ovaj put. Ja sam primio previše štete u našim međusobnim borbama. Miočić je sad najbolja verzija sebe, postao je brži i bolji, izgubio je kilažu. Ali Francis izgleda kao da je u životnoj formi i spreman je izazvati Stipu kao nikad prije - rekao je Cormier za Talk Sport.

Posljednji put Stipe i Ngannou borili su se prije tri godine kada je Miočić obranio naslov, no od tada se dosta toga promijenilo. Američki borac hrvatskog porijekla je u međuvremenu postao najbolji teškaš u povijesti UFC-a, dok je Ngannou strašno napredovao te prethodne četiri borbe riješio u manje od tri minute. 

I sada jedno od pitanja za Stipu bilo je, dvije pobjede nad Cormierom ili potencijalna druga nad Ngannouom.

- Pobjeda je pobjeda. Trilogija je bila sjajna, ali Francis je napredovao. Ne znam. Reći ću vam kad završimo s ovim. Najveća lekcija iz borbi s Cormierom? Nemoj izgubiti od njega prvu borbu, ha-ha. Budi pametan, strpljiv i slušaj trenere - rekao je Stipe, dok je Kamerunac želio baš njega opet u oktogonu.

- Stipe je bio bolji te večeri, ali mrzim gledati tu borbu. Činio sam puno pogrešaka, nisam bio svoj, čak sam se i borio bez emocija. Ali ovoga puta stvari će biti drugačije. Nadao sam se da će pojas i dalje biti u njegovim rukama. Oduvijek sam htio ponoviti borbu s njim. Želim osvetiti taj poraz i dokazati da sam najbolji.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Love will set us free 27.03.2021.

    Prebit ce ga Stipe ko vola u kupusu

  • nijetebriga 26.03.2021.

    Stipe hrabro, ako treba nokautiraj i Cormiera nakon sto Ngannoua posaljes u svijet snova..Ljubomoran je, zavidi ti na uspjesima..

  • darkoxyc 26.03.2021.

    Nogom ga Stipe u glavurdu punim i amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare