To je to što me zanima!

Ngannou optužuje Miočića: Je li ovo način da me probaš izbjeći?

Krenulo je zagrijavanje za novi spektakl. Francis Ngannou je mladi lav u naponu snage koji hoće na čelo čopora. Pa mu Miočićeva šutnja para živce i Stipu pita i provocira: 'Je l' ti to mene izbjegavaš'?!
Vidi originalni članak

U posljednje dvije godine najbolji borac svih vremena Stipe Miočić u oktogonu se tukao samo jednim čovjekom. Daniel Cormier i epska UFC trilogija koju je hrvatski Amerikanac okončao 2-1 trijumfom pa i sada sjedi na vrhu vrhova svjetskog borilačkog sporta.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko je Miočićev 'drugi otac'?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije Cormiera? Bilo je to još u siječnju 2018. Nasuprot mu je stao 'Predator' koji je ispao - lovina. Od Stipe je batina dobio Francis Ngannou.

Zastrašujući kamerunski udarač, sila prirode koja je u sebe upila svu snagu goleme Afrike. Ngannou protivnike ne pobjeđuje. On ih ne nokautira. Ngannou protivnike - razbija.

Jedan udarac Francisa Ngannoua je kao deset udaraca 'normalnog' UFC borca.

STIPE ZNA Miočić: Ngannou? Čeka ga isto - moja dominacija, moja pobjeda!

Miočić se sigurno zaželio neke nove face nakon što je triput zaredom gledao Cormierovu. I Ngannouva mu je dobro poznata, ali izgleda da Stipi nema druge nego napraviti ono što nitko 'pri zdravoj pameti' ne bi napravio: opet se potući s kamerunskim Predatorom.

To je najavio i gazda Ultimate Fighting Championshipa Dana White. Ngannou je prvi izazivač.

Stipe  u međuvremenu... Šuti. A to, izgleda, jako ide na živce Kameruncu koji sigurno više nije isti borac kao prije više od dvije i pol godine nego utoliko iskusniji, samopouzdaniji i - do neopisivosti opasniji.

Ngannou je u oktogonu razorio Curtisa BlaydesaCaina VelasquezaJuniora dos Santosa i Jairzinha Rozenstruika. Da, čovjek definitivno nije onaj isti učenik kojem je profesor Miočić početkom 2018. održao sat iz borilačkih vještina.

To je mladi lav u naponu snage koji hoće na čelo čopora. Pa mu Miočićeva šutnja para živce i Stipu pita i provocira: 'Je l' ti to mene izbjegavaš'?!

ZA NAJEŽITI SE Stipini vatrogasci parkirali su kamion ispred Arene i navijali: 'To smo mi, to su moja braća'

Hrvatski vatrogasac iz Clevelanda u međuvremenu priča o svemu i svačemu, čak i boksu kojem ga je u najranijoj fazi karijere vrhunski poučio trener i (kako sam kaže) 'drugi otac' Marcus Marinelli.

Stipe ignorira, Ngannou provocira. Zagrijavanje za novu borbu zbog koje će opet stati cijeli sportski svijet!

Idi na 24sata

Komentari 39

  • anatom 28.08.2020.

    Mladi lav ???! Haaaa haaaaaa haaaaaaaaaa

  • Trump Jong Un 28.08.2020.

    Fahri još žali za porazom DC -a no Fahri, vrijeme je da se sabereš, ipak je prošlo dosta vremena 😆

  • Trump Jong Un 28.08.2020.

    Stipe je neprikosnoveni vladar teške kategorije i sad on diktira uvjete, svijet takvog nije vidio 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare