To je to što me zanima!

Ni 10 poena viška, ni 32 koša Gordona nisu pomogli

Na samom početku druge četvrtine, imala je Cibona i najveću prednost od 28-18. Uslijedila je 13-0 serija Grka. Na poluvremenu je bilo plus dva
Vidi originalni članak

Malo je falilo da Cibona 'skine' najskuplju momčad Europe, najskuplju momčad izvan NBA lige. Cibosi koji nemaju za kruh, opet su pokazali da se svima mogu nositi, pa i onima koji vrijede 25 milijuna eura. Vukovi su izgubili 97-94, kao i u prvoj utakmici u Pireju, završilo je sa samo minus tri.
A odlično je počelo. Već u 4. minuti zagrebačka momčad imala je osam koševa razlike, što je zadržala i do kraja prve četvrtine. Na samom početku druge, imali su cibosi i najveću prednost 28-18. Uslijedila je 13-0 serija Grka, no na poluvrijeme se otišlo sa Cibonina dva koša viška.
Olympiacos je u nastavku dignuo tempo, konstanto radio razliku, a četiri minute prije kraja imali su i veliku prednost, 84-75. Cibosi ne odustaju, Gordon nastavlja zabijati kao i u prvom dijelu i u posljednjoj minuti bilo je 93-92 za igrače Velimira Perasovića. Uslijedilo je puno time-outova, prekršaja, i na koncu promašenih slobodnih bacanja Cibone što ih je i koštalo poraza.
Najbolji je bio Jamont Gordon koji je zabio 32 koša. Marko Tomas ubacio je 20. Kod gostiju Teodosić je 'stavio' 22, a Kleiza 20.
Slijedeću utakmicu Cibona opet igra doma, već narednu srijedu protiv Khimkija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bexking3 24.02.2010.

    bio sam na toj tekmi,mrtva atmosfera sve do zadnjih 5-6 minuta,tada je pocelo ono pravo,svi na noge,pjesma i zabava,bas je bilo super,odlicna tekma......

  • red_bull55 24.02.2010.

    steta, ali nema veze, mladi su..fali tu jos neki iskusan play poput mule ili slicno...al samo mi je zao sto sude \'\'gospoda\'\' iz viseg drustva...

  • 24.02.2010.

    cibona je jedini zagrebački klub koji bi uz koji milijun eura mogao osvojit veuropsku ligi al niko im neda. bolje da ti milijinu odu za ispod prosječnog mandžukića i ostale, jelda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare