To je to što me zanima!

Ni Bayern ga ne može spriječiti: Krama utrpao dva gola prvaku!

NAJBOLJI STRIJELAC LIGE Andrej Kramarić utrpao je dva gola prvaku Bayernu. U prošlom kolu srušio je Köln hat-trickom pa je nakon dva kola vodeći strijelac Bundeslige s pet golova
Vidi originalni članak

Hoffenheim je u 2. kolu s 4-1 natrpao Bayern, nanio mu prvi poraz u sezoni te se pobjedom probio na vodeće mjesto BundesligeAndrej Kramarić zabio je dva komada - prvi nakon odlične akcije i još bolje reakcije, a drugi iz penala kao šećer na kraju!

POGLEDAJTE VIDEO: Krama na treningu Vatrenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krami je u 77. minuti stigla ubačena lopta s desnog krila, on ju je majstorski prihvatio i prebacio pa zabio krasan gol na drugu stativu. Manuel Neuer ispružio se koliko je mogao, ali na kraju je samo pogledom ispratio kako lopta ulazi u mrežu.

Drugi je stigao iz penala u drugoj minuti sudačke nadoknade. Neuer je srušio Beboua, hrvatski reprezentativac preuzeo je odgovornost i neobranjivo pogodio za potop Bavaraca. Sigurno i majstorski dignuo je loptu visoko iznad Neuera i penal riješio pod prečku.

Kramarić je trenutno vodeći strijelac Bundeslige s pet golova nakon što je u prošlom kolu napunio Köln i zabio hat-trick.

HEROJ ANDREJ Krama sjajno otvorio sezonu! Zabio tri gola i srušio Köln u 93.

Hoffenheim je do vodstva stigao već u 16. minuti preko Bičakčića, a na 2-0 povisio je Dabbur samo osam minuta kasnije. Nadu prvaku vratio je Kimmich u 36. minuti, no danas nije bio Bayernov dan. Točnije, bio je dan Andreja Kramarića koji je do kraja zabio dva komada i srušio glavnog favorita za naslov.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Kramom

Hoffenheim je bio ravnopravan, kad god je imao loptu stvorio je priliku i na koncu natrpao prvaka. Bio je to prvi Bayernov poraz u posljednje 33 službene utakmice te prvi ligaški poraz u zadnje 22 utakmice. Posljednji poraz Bayern je imao u prosincu 2019. na gostovanju kod Borussije Mönchengladbach (1-2).

Momčad Sebastian Hoeneßa je nakon dva kola stopostotna i ima šest bodova te drži prvo mjesto lige ispred Augsburga, koji također ima šest bodova.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 28.09.2020.

    Kada se vec puno ljudi bavi statistikama kako on u repki nist nevalja treba gledati da je on je u prvi sastav usao tek odlaskom Mandze. To je kraj 2018. Do tada je odigrao svega par utakmica od prve minute, a mnoge je ulazio pri samom kraju. Tek od lige nacija nakon SP je postao prvotimac a imao je problema i sa ozljedama. A ako cak i gledamo ukupnu statistiku i one utakmice gdje je igrao 1 minutu njemu za gol treba 3-4 utakmice sto nije bajno ali ni blizu kako mnogi to prikazuju. Mandzukicu kojeg svi prikazuju kao jednog od najboljih je trebalo nesto ispod 3 utakmice za gol. Krama da postigne jedan hatrick u nekoj prijateljskoj tekmi nekoj malti i evo ga vec na prosjeku od Mandzukica. Krama mislim da nije top klasa da bi rekao medu boljima napadacima u svijetu, barem mislim da nije, ali govoriti da nema mjesta u nasoj repki pa cak i osporavati ga kao naseg najboljeg napadaca je jednostavno smijesno.

  • griezmann 27.09.2020.

    Zabio je i Brekalo

  • DeGogi 27.09.2020.

    U zadnjih 4 utakmica za Hoffenheim 11 komada (5 penala) a u repki u 5 i po god. 13 komada. Možda bi trebalo pokušati prominit sistem igre Dalicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare